u bevindt zich hier: Aspa en Assenburg

Aspa en Assenburg

Wellicht heeft u het al in de media vernomen dat Aspa en Assenburg door omstandigheden een faillissement niet hebben kunnen voorkomen. Dit betekent dat de producten, die de fabriek in Tilburg produceerde, niet meer te leveren zijn. Dit zijn bureaus, ladeblokken en kasten.

Wij zijn jarenlang dealer geweest van Aspa en Assenburg. Over deze produkten beschikken wij veel kennis. Wij hebben nog een kleine voorraad nieuw en gebruikte onderdelen op voorraad, waarmee wij u kunnen helpen met het uitvoeren van reparaties aan bestaande kasten, bureaus en ladeblokken.

Ook sleutels en sloten kunnen wij voor u maken.

OPLOSSING
Naast Assenburg meubelen vertegenwoordigen wij reeds tientallen jaren andere merken zoals Vario, Vepa, Robberechts, Drabert, Comforto, Dauphin etc. Met een aantal van deze producenten hebben wij oplossingen gevonden voor uw huidige kantoorinrichting.

Dit houdt concreet in dat wij bureaus, ladeblokken en kasten, dmv kleur en materiaal, dezelfde uitstraling kunnen geven als uw huidige kantoorinrichting.

Wij versluis kantoorinrichters leveren onder andere in Amsterdam, Rotterdam, utrecht, hoofddorp, amstelveen , houten , vianen , Breda, den Bosch, tilburg , eindhoven, den haag , zoeterwoude , cappele a/d ijssel .

Wilt u een reparatie laten uitvoeren aan Aspa of Assenburg kantoormeubilair, stuur dan een e-mail met merk, typenummer en een foto van het meubliair.

 

  maak contact voor meer advies

  1. Reparatie
  2. Diensten

Opbergen - Aspa en Assenburg
Kasten/opbergen Papier archiveren, daar ontkomen we nog steeds niet aan. Dit kan bij het bureau in een ladeblok. Deze ladeblokken zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. Het ladeblok kan ...
Bureaus - Aspa en Assenburg
Een bureau moet naast de gestelde arbo eisen aan meer voldoen. Een bureau moet functioneel zijn en ook een goede uitstraling hebben om de totale sfeer op het kantoor te brengen.
Kasten en ladeblokken - Aspa en Assenburg
Diverse aanbiedingen archiefkasten en ladeblokken; Kom naar de showroom om ons volledige assortiment te bekijken.
Let op, want OP = OP
Bureaus - Aspa en Assenburg
Diverse aanbiedingen bureaus; ergonomische verstelbare bureaus verstelbaar met slinger nu al vanaf €195,-. Let op, want OP = OP