Phone Booth

Op het moderne kantoor is stilte en rust een luxe. Geluiden en uw omgeving kunnen u storen en u verleiden tot afleiding. De hele dag wordt een beroep gedaan op uw concentratievermogen. En dat kost energie. Dat geldt voor uw collega's maar ook voor u. Een rinkelende telefoon in de verte, hoge hakken op een laminaatvloer, pratende collega's, een pruttelend koffieapparaat, de vaatwasser - dat is slechts een greep van alle geluiden die u hoort op kantoor.

Geluidsdichte Phone Booth voor ongestoord bellen

Wanneer u de deur achter u dichttrekt van de Phone Booth is dat allemaal verleden tijd. Neem de stilte en rust waar. Allereerst zult u het ontbreken van hinderlijk omgevingsgeluid opvallen. Alleen het rustgevende monotone geluid van de ventilatie hoort u. Ga met uw rug naar de deur toestaan. Nu vallen ook alle omgevingsprikkels af die u af kunnen leiden. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw telefoongesprek. En in alle rust kunt u de informatie verwerken na het telefoongesprek. De Hush Phone Booth heeft een vast plateau en een klaptafelblad, waarop u een laptop of schrijfbloc kunt leggen voor uw aantekeningen. De Phone Booth wordt dan ook vaak gebruikt om wat langer in te verblijven. Even in alle rust werken, even genieten van de rust in uw drukke werkdag.

Voor iedereen een Phone Booth

De Versluis Phone Booth is in diverse kleuren leverbaar. De buitenkant is leverbaar in wit of donkergrijs. De binnenkolom is leverbaar in donkergrijs, dusted grijs of wit. Hel glas kan in een heldere of matte uitvoering worden geleverd. De bekleding is leverbaar in maar liefst 54 verschillende kleuren en stoffen (Petrus, Mura of Wool). Keuze te over, onze adviseurs helpen u graag met het samenstellen van de juiste combinatie.

De Phone Booth Hush wordt geleverd met geforceerde ventilatie, verlichting, stroomvoorziening in de vorm van 230 volt en 2 x USB oplaad aansluitingen. Handig voor het opladen van uw telefoon of tablet. Bekijk overige productinformatie over Versluis Phone Booth. Bekijk ook onze andere akoestische belcellen en belkappen.

Wilt meer weten over de Versluis Phone Booth, neem dan vrijblijvend contact met ons op

Afspraak maken