Doorbraak - Altijd een schone stoel

2022-08-19  |   

We mogen wel stellen dat de Versluis Nano Protectie een doorbraak in hygiëne op kantoor is. Na een diepte reiniging, wordt de stoel actief beschermd. En tot slot wordt met behulp van foto catalysatoren nieuw vuil afgebroken! Een groot voordeel van de nieuwe techniek is dat deze geschikt is voor nieuwe en voor bestaande stoelen! Dus ook wanneer u bestaande stoelen heeft (bureaustoelen, vergaderstoelen, kantinestoelen, noem maar op), dan kunnen wij uw stoelen reinigen, behandelen en actief beschermen.

Intensieve reiniging van uw stoel

Tijdens het VNP reinigingsprocedé wordt uw stoel eerst ontdaan van stof. Met name de harde onderdelen van de stoel worden gereinigd. Daarna vindt een dieptereiniging plaats. De vuillosweker dringt diep in de vezels van de stoffering. Nadat het PH-neutrale middel zijn werk heeft gedaan, wordt de stoel onder druk gezuiverd. Deze natte behandeling neemt ongeveer 9 uur in beslag inclusief droogtijd. Organisch vuil is verwijderd en een actieve afbraak van sars-cov2 heeft plaatsgevonden.

Vezelprotectie van uw stoel

Nadat uw stoel een grondige reiniging heeft ondergaan, kan uw stoel worden beschermd tegen nieuwe indringers. De Versluis Nano Protector (VNP) beschermt uw stoel op basis van foto katalysatoren. Onder invloed van licht worden toekomstige verontreinigingen te lijf gegaan. Hierdoor is uw behandelde stoel makkelijk schoon te maken het ons Easy to Clean reinigingsmiddel. Uw stoel heeft tevens een anti-virale behandeling gehad.

Touch Safe op uw kantoor

Uw bureaustoel is nu goed en langdurig beschermd. Afhankelijk van de gekozen behandeling 1 tot 5 jaar. Maar uw werkplek bestaat natuurlijk uit meer onderdelen. Daarom hebben wij voor u Touch Safe. Touch Safe zorgt continu voor het afbreken van verontreinigingen en het ontmantelen van bacteriën, virussen en schimmels. Tuoch Safe is geschikt voor o.a. werkbladen, bureaus, kasten, ladeblokken, beeldschermen, touchscreens, toetsenborden en muizen. Touch Safe is goedgekeurd volgens ISO20743:2013, ISO21702:2019, ISO18184:214, ISO22196, GB15981-202, GB15979-202, JIS1902:2008, JISZ2801 en EN 14476:2019. Touch Safe breekt de volgende virussen en bacteriën af: MRSA, Escherichia coli, Staphylococcus Aureus, H1N1, Klebsiella pneumoniae, SARS en Covid-19

Deel dit nieuwsbericht