Homefit: Bureau uit een kastje

Bent u op zoek daar de meest ideale thuiswerk oplossing? En kunt u maar niets passends vinden? Grote kans dat u bij de Homefit blijft hangen. Of staan, of zitten! Want dat kan ook bij de Vepa Homefit. Homefit is een zit sta bureau dat uit de kast komt. Ontdek deze bijzondere verschijning.

Wandkast of ergonomisch zit sta bureau?

Op het eerste gezicht lijkt de Homefit kast een doorsnee kast. Hooguit misschien omdat zwart de nieuwe trendkleur is op gebied van meubels. De kast is lekker compact van formaat. Ook door zijn geringe afmeting van 68 x 105 (hoogte x breedte) en een diepte van slechts 30 cm zal de kast niet echt in het oog springen.
Maar opent u de kastdeurtjes van de Homefit, dan zult u positief verrast zijn. Klap het werkblad omhoog. De bedien met één druk op de knop het werkblad omhoog naar de gewenste werkhouding. Inmiddels is er een werkblad van 90 x 80 cm ontvouwen, ruim voldoende voor een laptop en/ of schrijfwerk. Thuiswerken was nog nooit zo'n feest als met de Homefit. Kies de juiste zithoogte, of ga staand werken. Vanaf nu kunt u zonder lichamelijke klachten thuis werken. Aan een mooie werkplek die zelfs in de huiskamer gezien mag worden. Bent u klaar met werken, bedien het blad omlaag, klap 'm in en doe de deurtjes dicht.

Afwisselen is het geheim voor thuiswerken

Wie een volle werkdag thuiswerkt herkent het direct. Stramheid, rugpijn, rsi klachten. Of vergelijkbare zeurende pijntjes. Als professioneel kantoorinrichter roepen wij al jaren "wissel af"! Uren achter elkaar op een eetkamerstoel aan de eettafel of keukentafel is vragen om problemen. Een fysiotherapeut kan u tijdelijk van uw klachten af helpen. Maar gaat u op de oude voet verder, dan komen de rug-, nek- en schouderpijn weer terug.
De oplossing is een zit sta bureau voor thuis. Zodat u het bureau op de juiste zithouding kunt afstellen en afwisselend kunt gaan staan. Met een zit sta hulp is een tussenhouding ook nog mogelijk. De Se: Fit kan daar een mooie uitkomst voor bieden.

Wissel zitten en staan af

Ga na een uurtje zittend werk eens een half uur staand werk verrichten. Zo blijft de doorbloeding goed, en zijn gewrichten in beweging. Door de staande houding wordt de zuurstofopname beter. En bent u actiever en allerter. De Vepa Homefit kan tot een maximale hoogte van 118 cm worden bediend. De gemiddelde staande werkhouding is 111 cm. Onderin de kast zit een opberg ruimte voor bijvoorbeeld een laptop of verlengsnoer. Optioneel kan de Homefit kast worden uitgebreid met inbouwcontactdoos, zodat u altijd stroomvoorziening bij de hand heeft om uw laptop, tablet of telefoon op te laden.

Wilt meer weten over de Vepa Homefit?

De Homefit wordt voor het eerst medio november uitgeleverd. Daarna zijn er 3 kleuren binnen 10 werkdagen leverbaar: wit, eiken natuur en een zwarte kast met een eiken natuur blad. Overige kleuren (ook trendy kleuren zoals curry geel, henna rood, mint en taupe) hebben een levertijd van 4 tot 6 weken. De Homefit wordt op volgorde van voorinschrijving uitgeleverd. Teken in via ons contactformulier.

Afspraak maken