Interne en externe verhuizing

Wilt u intern kantoormeubilair verhuizen, dan kunt u daarvoor Versluis Kantoorinrichters inschakelen. Wij verhuizen efficiënt uw meubilair. Dit doen wij zowel inpandig als van de ene naar de andere locatie. Vooraf krijgt u van ons altijd een prijsopgave.

De- en her montage kantoormeubelen

Versluis Kantoorinrichters voert ook verhuizingen uit als het gaat om kantoormeubilair. Dagelijkse ervaring van onze monteurs, zorgt ervoor dat zij exact weten hoe meubilair moet worden gemonteerd en gedemonteerd. Hierdoor werken wij snel en efficiënt. En is de kans op beschadigingen vele malen kleiner dan wanneer een leek meubels demonteert. Bovendien hebben zij de juiste hulpmiddelen en gereedschappen.

Samenwerking met uw ICT afdeling

Onze monteurs werken nauw samen met uw ICT afdeling. Wij plannen de demontage van bureaus en stemmen de hermontage met uw technische mensen. Zodra wij een kantoorruimte hebben overgehuisd, kan uw ICT afdeling al weer beginnen met aansluiten van telefonie en computers. Op deze manier bent u maar kort uit de lucht en snel weer operationeel.

verplaatsen van uw kantoormeubelen   Demontage van meubelen en hermontage van meubelen   snel inhuizen van uw kantoormeubilair   verhuizing kantoormeubilair
uithuizen   demontage   montage   inhuizen