Versluis BV Breda
u bevindt zich hier: Aankleding
Beleving, Aankleding
Een innovatieve oplossing om kantoorruimten te transformeren tot inspirerende en productieve werkomgevingen. Deze sfeerplafonds dragen op deze manier bij aan het 'Nieuwe Werken'.
Beplanting, Aankleding
Verticale tuinen maken alles groener! Gebouwen bekleden met groen heeft behalve esthetische redenen ook vele andere voordelen. Verticale tuinen hebben een rustgevend effect op onze gemoedstoestand.
Buitenmeubelen, Aankleding
Niet allleen op kantoor maar ook buiten willen we er aangenaam zitten. De stoelen en tafels waarmee dit kan, moeten weersbetendig zijn. Niet verkleuren en tegen regen kunnen.
Garderobes, Aankleding
Of het nu om een bedrijfspand of om een woning gaat, de entree van een gebouw zegt veel over de mensen die er gebruik van maken. Omdat iedereen zich nu eenmaal goed wil presenteren.
Gezondheid, Aankleding
Er is geen betere manier om uw medewerkers te stimuleren dan met gezond en overheerlijk vers fruit. Vers fruit verbetert productiviteit en zorgt voor afname van het ziekteverzuim onder de medewerkers....
Hang Elementen, Aankleding
Verbluffend licht en akoestische prestaties in één. Dat is het spraakmakende concept van Acoshape+. Met hoogstaande akoestische technologie en fraaie lichtontwerpen.
Verlichting, Aankleding
De juiste verlichting zorgt voor een prettige werkomgeving en bevordert de concentratie, prestatie en veiligheid op de werkplek.