u bevindt zich hier: Kantoormeubelen

Kantoormeubelen

Bent u op zoek naar kantoormeubelen ? 

kantoormeubelen en advies over kantoorinrichting

In ons assortiment kantoormeubelen vindt u onder andere: Bureaustoelen, kantoorkasten als roldeurkasten, archief-kasten, vergadertafels, directiemeubelen, bureau’s, balie’s, kantinestoelen.

Kortom alle soorten kantoormeubelen voor uw kantoor. Versluis BV kantoormeubelen in Breda heeft een eigen service - en reparatiedienst en verkoopt o.a. de volgende merken kantoormeubelen: Samas, Vepa, Vario, Robberechts, Castelijn.

Kantoorinrichting is meer dan alleen kantoormeubelen

Kantoorinrichting is meer dan een kantoormeubel alleen.
Kantoorinrichting moet afgestemd zijn aan werkprocessen, organisatie en vooral de mens. De totale inrichting van een kantoor moet een goede beleving uitstralen. Het moet de juiste sfeer en vaak ook een inspiratie geven aan de mensen.

Kantoormeubelen en de uitstraling van uw bedrijf

Welke beleving en boodschap wilt u geven aan uw organisatie en relatie? Door een goed afgestemd geheel van factoren kunnen wij dit u voor verzorgen. Enkele produkten zijn kantoormeubelen, verlichting, vloerbedekking etc.

 

Arbo en kantoormeubilair

kantoormeubelen bureaustoelen

Naast een goed design en functionaliteit moeten de meubelen voldoen aan de juiste Arbo normeringen. Een bureau moet hoogte instelbaar zijn van 62 tot 85cm. Er moet voldoende beenruimte onder het bureaublad zijn. De bekabeling van de diverse apparatuur moet goed op te bergen zijn ofwel optimale kabelmanagement. De bladen mogen niet reflecterend zijn.

Kantoormeubelen voor flexwerkers

Voor werkplekken die door meerdere personen gebruikt worden, zogenaamde flexplekken, is het zinvol om de bureau’s ipv instelbaar verstelbaar uit te voeren. Dit dmv slinger of elektrisch met motor. Door de kantoormeubelen eenvoudig aan de gebruiker aan te passen is wordt het gebruikt. Tevens kan hiermee het aantal bureau’s en vierkante meters gereduceerd worden. Het is niet altijd kostbaarder.

Bureaustoelen

De bureaustoelen kennen de  arbo norm EN 1335. Deze norm staat voor de afmetingen en versteltrajecten van de stoel. U moet hierbij denken aan de hoogte van de zitting en rug. In hoogte verstelbare armleggers. Doordat de stoel aangepast kan worden, kunnen we 70 % van de Nederlandse beroepsbevolking ergonomisch goed laten zitten.

Bureaustoelen en Arbo

Er zijn ook bureaustoelen die voldoen aan de Nederlandse Praktijk Richtlijnen 1813. Ofwel NPR 1813. Deze bureaustoelen bieden meer en grotere versteltrajecten als de standaard arbo stoel. Hierdoor kunnen nog meer mensen met diverse afmetingen en posturen ergonomisch goed zitten.

De kantoormeubelen moeten voldoen aan de gestelde Arbo eisen. De mogelijkheid die het meubel biedt moet eenvoudig in te stellen zijn, om zo het juist te gebruiken. Uiteraard kunnen we hierbij instructies geven en eventueel ook voor u instellen.
 

Merken en lijnen kantoormeubelen:

Hieronder ziet u een overzicht van de merken en lijnen kantoormeubelen die wij verkopen.

Vergadertafels en bijbehorende stoelen van topmerken en designers staan voor u klaar in onze showroom.
Opbergen - Kantoormeubelen
Kasten/opbergen Papier archiveren, daar ontkomen we nog steeds niet aan. Dit kan bij het bureau in een ladeblok. Deze ladeblokken zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. Het ladeblok kan ...
Bureaustoelen - Kantoormeubelen
Een bureaustoel is een van de belangrijkste kantoormeubelen. U en uw werknemers zitten graag comfortabel. Een comfortabele stoel verhoogd de productiviteit.
Robberechts bureaus - Kantoormeubelen
Robberechts is een staalverwerkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van: rolluikkasten, draaideurkasten en diverse kantoormeubellijnen.
Bureaus Vepa - Kantoormeubelen
Vepa is één van de meest veelzijdige kantoor- en project-meubelfabrikanten van Nederland. Standaard is bij Vepa niet standaard. Als wensen veranderen, waarom zou een kantoor dan onveranderlijk zijn?
Bureaus Vario - Kantoormeubelen
Vario is een fabrikant van hoogwaardige kantoormeubelen met een goede prijs/prestatie verhouding. Daarbij is de eenvoud de grote kracht van deze meubellijnen.