u bevindt zich hier: Kantinemeubilair

Kantinemeubilair

Kantinemeubilair bepaalt de uitstraling van de kantine. Onder kantinemeubilair wordt verstaan diverse soorten stoelen banken en tafels. Versluis kantoorinrichters adviseert in kantine inrichting. Moet uw kantine design zijn of enkel functioneel? Wij kunnen u een op maat advies verstrekken.

Kantinemeubilair wordt van verschillende materialen gemaakt. De kantine stoelen kunnen bijvoorbeeld zijn van kunststof door en door gekleurd of van hout in diverse beits en lakkleuren. Indien de kantine vaak verandert adviseren we stapelstoelen. Deze zijn weer eenvoudig te verplaatsen door stapelwagens.

Bij vaste opstellingen is een treinbank uitermate geschikt. Om ruimte te besparen kun je  statafels toepassen met eventueel barkrukken.. De kantinetafels zijn er ook in verschillende vormen, afmetingen en materialen.

Wij maken graag een voorstel voor uw kantine.

Wij leveren kantinemeubelen in Breda, den bosch, tilburg, Amsterdam, eindhoven, roosendaal, den haag, utrecht, Rotterdam, moerdijk, vianen, hoofddorp, zoetermeer, 

Wilt u een advies  voor de inrichting van uw kantine neem gerust kontakt met ons op.
073-8000 266.

Vanzelfsprekend kunt u ook direkt contact opnemen met een van de bureaustoelen en kantoormeubilair specialisten van versluis kantoorinrichters op telefoonnummer 073 -8000 266.

  1. Advies

Kantine of ook wel bedrijfsrestaurant wordt 1 of twee keer per dag intensief gebruikt. De indeling is belangrijk. De materialen en kleur geven de ruimte een uitstraling die u wenst.