u bevindt zich hier: Importeur Vario kantoormeubelen

Importeur Vario kantoormeubelen

Vario kantoormeubelen is een fabrikant van innovatieve bureau- en kastsystemen. Vario heeft haar  fabriek staan in Liederbach dichtbij Frankfurt. Vario is een houtverwerkende kantoormeubel producent. Hierdoor is maatwerk zo goed als standaard. Vario levert in diverse Europese landen dmv importeurs.

 Versluis kantoorinrichters is de importeur van Vario in Nederland. Vanuit Den Bosch leveren wij de Vario meubellijnen door geheel Nederland. Vario is niet alleen praktijk gericht maar heeft ook diverse Design onderscheidingen gekregen. Een van deze onderscheidingen is het Red Dot Award.

Het vierpoots bureautafel programma Icon is een goed voorbeeld hiervan. Vario Icon heeft een strak en tijdloze uitstraling. Het zwevende blad is in verschillende diktes, materiaal en kleuren verkrijgbaar.

Een van onderscheidende elementen van Vario Icon is de toepassing van 3 laags 13mm spaanplaat. Er bestaat geen ander kantoormeubel dat hiermee een zwevend blad op 4 poten met een afmeting van 240x160cm stabiel kan leveren. 

In 2012 heeft ook het wangenbureau model Conclusion een Red Dot award gekregen. Conclusion kan als stand alone werkplek als duo of bench werkplekken worden uitgevoerd, Conclusion heeft een houten wang onderstel.

Vario heeft 5 bureausystemen en 9 kastsystemen. Ook hier ziet u dat Design en Innovatief goed gecombineerd is. Uiteraard kunt in onze Showroom een uitgebreide presentatie zien van Vario tafels en kasten. Bel gerust 073 - 8 000 266 en vraag aan onze adviseurs de informatie omtrent Vario kantoormeubelen. Als exclusief importeur van Vario in Nederland adviseren wij u graag!

Bureaus Vario - Importeur Vario kantoormeubelen
Vario is een fabrikant van hoogwaardige kantoormeubelen met een goede prijs/prestatie verhouding. Daarbij is de eenvoud de grote kracht van deze meubellijnen.
Bureaus - Importeur Vario kantoormeubelen
Een bureau moet naast de gestelde arbo eisen aan meer voldoen. Een bureau moet functioneel zijn en ook een goede uitstraling hebben om de totale sfeer op het kantoor te brengen.