u bevindt zich hier: Archiefkast

Archiefkast

Op kantoor hebben we nog steeds veel papierwerk. We laten dit achter op kantoor en delen het met anderen. Hoe kunnen we dit archiveren ?

Er zijn diverse archiefkasten. Vastgelaste archiefkasten en demontabele archiefkasten. Dan hebben we het niet eens over diverse kwaliteiten van archiefkasten en type archiefkasten. Welke archiefkasten zijn er?

Roldeurkast

Een roldeurkast is een archiefkast met deuren die opgerold worden. De meeste roldeurkasten hebben staande lamellen. Deze staande lamellen worden aan elkaar verbonden door een kunststof band aan de achterzijde of zijn aan elkaar geklikt. De meeste roldeuren rollen in achterkant en zijkant van de roldeurkast.

Schuifdeurkast

De schuifdeurkast is een archiefkast waarbij de deurpanelen aan een rails hangen welke over elkaar lopen. De archiefkasten ofwel schuifdeurkasten kunnen tevens worden voorzien van akoestische mousse.

Tweedeurskast

De meest traditionele archiefkast is een tweedeurskast ook wel genoemd vleugeldeurkast. Deze archiefkast zijn verkrijgbaar in metaal en hout.

Alle archiefkasten kunnen worden voorzien van legborden en uittrekrekken. U kunt de indeling van de archiefkast zelf indelen. In onze showroom hebben we diverse modellen archiefkasten staan.

Wij leveren archiefkasten in vele plaatsen in Nederland. Zoals Den Bosch Breda Eindhoven Veghel Waalwijk Oss Uden Utrecht Amsterdam Tilburg.

Bekijk ons assortiment of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

 

  maak contact voor meer advies

  1. Budget
  2. Home

Opbergen - Archiefkast
Dubbeldeurs- schuif- en of roldeurkasten in verschillende uitvoeringen en formaten. Bv. metalen roldeurkast 195 x 120 cm. incl. 4 legborden v.a. € 249,00 excl. B.T.W.
Kasten en ladeblokken - Archiefkast
Diverse aanbiedingen archiefkasten en ladeblokken; Kom naar de showroom om ons volledige assortiment te bekijken.
Let op, want OP = OP