Zomeractie: Tot 31 juli een PhoneAlone Work Booth voor maar € 5.950,-

2024-04-10  |   Trends

In de actieperiode tot 31 juli heeft u al een workbooth van PhoneAlone voor € 5.950,-. Ideaal als u deze maand nog een voordelige akoestische werkplek wil realiseren in uw kantoorruimte.

Ontdek 'The Work Booth': uw persoonlijke focusfort voor ononderbroken, individueel werken. Ergonomisch ontworpen voor comfort, met voldoende ruimte voor langdurige productiviteit. Transformeer uw werkdag met dit stille privékantoor. Ideaal voor lange solowerksessies. Omarm afzondering, omarm efficiëntie.

PhoneAlone creëerde The Work Booth als een naadloze samensmelting van de PhoneAlone Phone Booth en de PhoneAlone Meeting booth, ontworpen voor individueel werk. Hoewel de Phone Booth ideaal is voor korte gesprekken, biedt de Work Booth ergonomisch comfort voor langere werksessies zonder de ruimte van een Meeting Booth in te nemen. Het is een compacte, efficiënte oplossing voor solowerk, die ruimte en comfort balanceert in uw werkruimte.

Deze akoestische werkplek is van alle gemakken voorzien

  • Ventilatie: 4 stille ventilatoren met een luchtstroom van 400 m3 per uur en een laag stroomverbruik van 2,4 W per ventilator.
  • LED-verlichting: Warme en klimaatvriendelijke lichtbron met een laag stroomverbruik van 18,7W.
  • Elektriciteitsvoorziening: 2 stopcontacten, 4 USB-poorten en een Ethernet-poort houdt u opgeladen en verbonden.
  • Bewegingssensor: Verlichting, ventilatoren en elektriciteitsvoorzieningen worden geactiveerd met behulp van slimme bewegingssensoren, waardoor het totale energieverbruik tot een minimum wordt beperkt.
  • Zelfsluitende deur: De soft close scharnieren zorgen ervoor dat de deur automatisch en zacht achter je sluit.


Specificaties:

Lengte: 99 cm

Breedte: 150 cm

Hoogte: 225 cm

Gewicht: 400 kg

Capaciteit: 1 persoon

Geluiddemping: 50 dB

Verplaatsbaar

Kleuren en designs: zwart, wit of grijs met effen bekleding en als extra optie: hout of houten latten op de zijkanten

Wilt u deze zomer nog een voordelige akoestische werkplek realiseren in uw kantoor?

De PhoneAlone Work booth is vanaf nu beschikbaar bij Versluis Kantoorinrichters en belooft een nieuwe standaard te zetten voor stilte en concentratie op de moderne werkplek. Neem snel contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of het plaatsen van uw bestelling.

Neem contact op

Deel dit nieuwsbericht