Een ergonomische en veilige thuiswerkplek, voor als het kan of als het moet

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun personeel thuis te laten werken. Het biedt voordelen voor de werknemer én werkgever, zowel bedrijfseconomisch als qua gezondheid en welzijn. Wegens het recente Corona virus werken steeds meer werknemers vanuit huis.

Moet uw personeel door onvoorziene omstandigheden opeens thuiswerken? Versluis Kantoorinrichters verzorgt een ergonomische thuiswerkplek op maat zodat uw personeel het werk vanaf huis kan hervatten. Wij leveren de meubelen desgevraagd bij uw medewerkers thuis. Dit is mogelijk op basis van verhuur of koop. 

VEPA VH11 bureaustoel

Versluis VH11 bureaustoel

De Versluis bureaustoel VH11 is de perfecte stoel wanneer u onderrugklachten heeft! De speciale lendensteun bedient u namelijk traploos met een pompje.

Bekijk Product

Rovo XP4015 bureaustoel

Rovo XP4015 bureaustoel

De ROVO buureaustoel xp 4015 De alleskunner voor iedere werkplek Deze uitgebreide XP serie heeft voor elke werkplek een oplossing – zowel op kantoor als thuis.

Bekijk Product

 

Mikomax zit sta bureau Stand Up

Mikomax zit sta bureau Stand Up

Mikomax komt met het Stand Up zit sta bureau met een mooie ergonomische oplossing. Het dikke blad heeft een luxe uitstraling, en wordt met 2 handgrepen, die verstopt zijn aan de onderzijde van het blad makkelijk in hoogte worden versteld.

Bekijk Product

Versluis HI bureau Kubus

HI bureau Kubus

Versluis bureau Kubus is een degelijk bureau zonder poespas. Het stevige stalen onderstel kan met stelpootjes waterpas worden gesteld. De bladdrager kan tevens als kabelgoot dienen.

Bekijk Product

 

 Ook voor thuis

Zit u goed bij Versluis

 
 Versluis Verstelbaar bureau slinger SV

Verstelbaar bureau slinger SV

Het Versluis bureau SV is een in hoogte verstelbaar bureau, wat met een slinger kan worden bediend. Hiermee verstelt u eenvoudig de werkhoogte naar de meest optimale hoogte voor de gebruiker die eraan werkt.

Bekijk Product
 Versluis Elektrisch zitsta bureau HW3

Elektrisch zitsta bureau HW3

Versluis Healthy Work 3.0 is een ergonomisch bureau. Elektrisch eenvoudig verstelbaar en met geheugeninstelling. En dat voor een prijs vanaf € 595,-. Dit ergonomisch zit-sta bureau wordt sinds kort geleverd met interactieve coach.

Bekijk Product
 

 

Voordelen van een ergonomische thuiswerkplek

Uw personeel thuis laten werken heeft grote voordelen. Thuiswerkers zijn productiever, werken efficiënter, zijn tevredener en minder vaak ziek. U spaart vervoerskosten uit en schrapt alle reistijd. Met een ergonomische thuiswerkplek bespaart u bovendien op ziektekosten door rug- of nekklachten. In noodgevallen kan er hierdoor altijd goed op afstand worden gewerkt.

De voordelen van een zakelijke werkplek zijn onder andere:

✔ Geen reiskosten
Fiscaal aftrekbaar
✔ Werknemers zijn productiever
✔ Thuiswerkers melden zich minder snel ziek
✔ Werknemers blijven gemotiveerd
✔ Optie om te huren (Vanaf 3 maanden)

 

Versluis ontzorgt u met een zakelijke thuiswerkplek

Versluis Kantoorinrichters zorgt er met een zakelijke thuiswerkplek voor dat u en uw werknemers veilig en geconcentreerd kunt werken. We bieden hierbij dus zowel de optie tot koop als tot het huren van kantoormeubelen voor thuis. U creëert voor uzelf of voor uw personeel een betere balans tussen werk en privé. Wilt u uw personeel thuis laten werken, uit behoefte of vanwege een urgente situatie? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen