Versluis bureaustoel met lage rugleuning 8361

Versluis bureaustoel met lage rugleuning

Bureaustoel met lage netweave rugleuning, in hoogte verstelbaar, synchroonmechaniek met gewichtsregeling, armleuningen in hoogte verstelbaar, kleur zwart, Zachte wielen voor harde en zachte ondergrond.

€147,93 (Excl. 21% btw)
€179.00
(Incl. 21% btw)
Liever huren? Klik hier
Versluis bureaustoel met rugkussen 0181

Versluis bureaustoel met rugkussen

Bureaustoel met rugkussen, voldoet aan EN1335 norm, in hoogte verstelbaar, synchroonmechaniek met gewichtsregeling, armleuningen in hoogte én in breedte verstelbaar, zitting kan naar voren en naar achteren worden versteld, kleur zwart, multifunctionele wielen voor zowel harde als zachte ondergrond

€205,79 (Excl. 21% btw)
€249.00
(Incl. 21% btw)
Liever huren? Klik hier
Prochair 1

Rovo bureaustoel Prochair1

De Prochair1 stoel is een ergonomische bureaustoel met in hoogte instelbare rugleuning, synchroonmechaniek op gewicht instelbaar en blokkeerbaar. De multifunctionele armleggers zijn in hoogte, breedte, diepte instelbaar en draaibaar.

€229 (Excl. 21% btw)
€277.09
(Incl. 21% btw)
Versluis HI bureau Rapid

VERSLUIS HI BUREAU RAPID

Hoogte instelbaar bureau met T-poot, snel en makkelijk zelf te monteren. Kies voor een bureaublad vanaf 120 x 80 cm. Onderstel wit of aluminiumkleurig. Bureaublad: wit, ahorn, midden of donker eik

Vanaf €139,67 (Excl. 21% btw)
€169.00
(Incl. 21% btw)
Afmeting:

Onderstel:

Bureaublad:

Liever huren? Klik hier
Versluis HI bureau Kubus

Versluis HI bureau Kubus

Hoogte instelbaar bureau met N-poot. De hoogte van het bureau kan gesteld worden met inbusbouten. Kies voor een bureaublad vanaf 120 x 80 cm. Onderstel: zwart, wit, antraciet of aluminiumkleurig. Bureaublad: wit, ahorn, midden of donker eik.

Vanaf €156,20 (Excl. 21% btw)
€189.00
(Incl. 21% btw)
Afmeting:

Onderstel:

Bureaublad:

Liever huren? Klik hier
Versluis verstelbaar bureau slinger ZSS2

Versluis verstelbaar bureau slinger

Slinger verstelbaar bureau, met T-poot, verstelbaar hoogte van 72 tot 118 cm. Up-side-down telescope poten. Kies voor een bureaublad van vanaf 120 x 80 cm. Onderstel: zwart, antraciet of aluminium. Bureaublad: wit, ahorn, midden of donker eik.

Vanaf €255,37 (Excl. 21% btw)
€309.00
(Incl. 21% btw)
Afmeting:

Onderstel:

Bureaublad:

Liever huren? Klik hier
Ergonomische accessoire set Healthy@home

Ergonomische set Healthy@home

Plaats uw laptop op de ideale hoogte en kijkafstand met de Ergostand laptophouder. En voorkom nek- en schouderklachten. Met de ergo mouse Lion vermindert u spanning in de onderarmspieren en ontspant u uw polsgewricht. De Natural Key is een buitengewoon comfortabel toetsenbord die u behoedt voor RSI klachten. Qwerty indeling.

Vanaf €61,16 (Excl. 21% btw)
€119.79
(Incl. 21% btw)
Healthy Home Keuze:

Rexite plexiglas scherm Plexy

Rexite spatscherm Plexy

De Rexite Plexy is een plexiglas scherm dat u beschermt tegen Coronavirus. Vochtdruppels worden opgevangen op het scherm. Het scherm mag worden afgedaan met een niet agressief sopje. De Plexy is er in 4 maten en staat op twee stevige poten van 20 cm breed.

Vanaf €73,55 (Excl. 21% btw)
€89.00
(Incl. 21% btw)
Afmeting:

Concentratiescherm U-coustic

Concentratiescherm U-coustic

Het Versluis U-coustic concentratiescherm vouwt u heel gemakkelijk uit. Kan eventueel met elastieken om het tafelblad worden geklemd. Bent u klaar met werken dan klapt u het scherm in en heeft u een klein pakketje over dat zich makkelijk laat opbergen.

Vanaf €118,60 (Excl. 21% btw)
€143.50
(Incl. 21% btw)
U-coustic maat:

Kleur:

 Ook voor thuis

Zit u goed bij Versluis

 

Door de uitbraak van de coronacrisis werken honderdduizenden Nederlandse werknemers en zelfstandigen vanuit huis. Het bevalt de meerderheid goed, maar slechts weinige hebben een goede thuiswerkplek ingericht. Zij werken aan de keukentafel of in een drukke ruimte met storend geluid. Ze zitten op een normale stoel, met een hoog risico op rug- en nekklachten.

Versluis Kantoorinrichters helpt u met ergonomisch kantoormeubilair voor thuis. U kunt bij ons een goed ingestelde en optimale thuiswerkplek kopen. Hiermee wordt productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim voorkomen. Wij leveren de meubelen desgevraagd bij u en uw medewerkers thuis, natuurlijk met inachtneming van de huidige omgangsrichtlijnen.

Ergonomisch kantoormeubilair voor thuis kopen

Volgens de Arbowet moet de werkgever voor ergonomische werkplekken zorgen. Dit staat onder druk, nu er massaal thuis wordt gewerkt. Werken in een gekromde houding aan een te hoge of lage tafel. Zitten op een oncomfortabele stoel. Het leidt tot allerlei pijnklachten aan de pols, rug en nek. Een goede bureaustoel en een in hoogte verstelbaar bureau zijn bepaald geen overbodige luxe.

Wilt u een thuiswerkplek kopen die aan alle eisen voldoet? Wij zijn u van dienst met ergonomische bureaustoelen, zit-sta bureaus en akoestisch gedempte werkplekken, waar u geconcentreerd kunt werken en ongestoord kunt bellen of online kunt vergaderen.

 

Een thuiswerkplek kopen biedt vele voordelen

Een ergonomische werkplek is ook thuis van groot belang. Er zijn vele voordelen van een thuiswerkplek kopen.

✔ Geen reiskosten
Fiscaal aftrekbaar
✔ Werknemers zijn productiever
✔ Thuiswerkers melden zich minder snel ziek
✔ Werknemers blijven gemotiveerd
✔ Thuiswerkers hebben meer controle over hun werk

Thuiswerken is al jaren in opkomst. Deze trend wordt versterkt door de huidige coronacrisis. Zorg voor een betere balans tussen werk en privé. Kies voor comfortabel doorwerken zonder klachten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van een thuiswerkplek kopen te bespreken.

Contact opnemen