Inrichting diverse vergaderruimtes en vergaderhoeken

Versluis Kantoorinrichters richt natuurlijk ook vergaderruimtes of vergaderhoeken in. De manier waarop we vergaderen verandert enorm. Dit geldt ook voor de behoefte hoe we vergaderen. Versluis Kantoorinrichters voorziet in deze behoefte. Er kan voorkeur worden gegeven om te vergaderen in kleine groepjes, of de mogelijkheid om snel te kunnen vergaderen op een plek die op dat moment beschikbaar is. We kunnen voorzieningen treffen die u helpen u te voorzien van de juiste informatie op het juiste moment, bijvoorbeeld door gebruik van media. Denk hierbij aan beeldschermen en data-aansluitingen. Er zijn legio oplossingen, onze adviseurs helpen u graag met de juiste oplossingen.

 

vergadertafel in U opstelling

Een mobiele opstelling van een vergaderruimte. De tafels zijn verrijdbaar en de bladen opklapbaar. De sledestoelenzijn stapelbaar. Door te varieren met kleur van de netweave rugleuningen wordt het geheel opgevrolijkt.

 

ovale massieve vergadertafel

Massief houten ovaal blad, met houten kruispoten, gecombineerd met onze Versluis huislijn vergaderstoelen.

 inspiratie vergaderruimte besselink

Boomstamtafel, een duurzaam natuurproduct. De untra-matte lak afwerking zorgt ervoor dat de tafel eenvoudig kan worden gereinigd.

 

vergaderen aan de Sedus High Desk met monitoraansluiting voor digitale presentaties

Vergaderen aan deze mediatafel, de Highdesk, verloopt zeer efficiënt, er is een groot monitorscherm gemonteerd om digitale informatie snel te delen met collega's. De hoge loketstoelen zorgen voor een actieve houding, dat deelname aan het gesprek motiveert.

 

fluistercabine van Versluis, dat is ongestoord vergaderen

Ons paradepaardje in het nieuwe vergaderen. De fluistercabine van Versluis wordt op maat voor u gemaakt. Onze klanten waar de vergaderunit is geplaatst zijn zeer enthousiast, de unit wordt intensief gebruikt. Ook ideaal voor managers die grote afdelingen in kantoortuinen leiden. De manager kan rustig werken in de fluistercabine, terwijl hij/ zij toch op de afdeling aanwezig is. 

 

lange vergadertafel met inbouw stekkerdoos

Lange vergadertafel met inbouw elektrificatie. De inbouwunits kunnen worden voorzien van stroomtoevoer, data (utp cat aansluitingen), hdmi of zelfs USB opladers. De spinpoot stoelen zijn draaibaar. Wij leveren alle maten en vormen vergadertafels.

 

vergadertafel voor grote ruimte

Voorbeeld van een tonvormige vergadertafel. Ook hier is de tafel voorzien van inbouw elektrificatie, die middels een opklapbare deksel toegankelijk is. Aan de tafel staan verrijdbare conferentiestoelen.

 

bijzondere vergadertafel van massief hout

Prachtige massieve ovale vergadertafel van Castelijn, gecombineerd met verrijdbare kuipstoelen van leder. De Circlips vergadertafel zijn bijzonder vanwege hun vorm, tafelpoten en afwerking, leverbaar in diverse maten, kleuren en houtsoorten.

 

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak