Treinbanken op maat gemaakt

Versluis Kantoorinrichters levert treinzitbanken is alle soorten en maten. U krijgt bij ons maatwerk voor een standaardprijs! De treinbanken zijn breed toepasbaar. Wij hebben treinbanken voor o.a. kantines, ontmoetingsruimtes, loungeruimtes, bespreekruimtes, wachtkamers en ontvangstruimtes geleverd. Onze trein banken vindt u in scholen, bedrijfskantines, ziekenhuizen, wachtkamers, horeca en zelfs een crematorium behoort tot onze klantenkring. De treinbank wordt vaak gebruikt als wandbank. Samen met u bepalen wij de maat, zithoogte en soort stoffering. De treinbanken kunnen ook uitgevoerd worden in kunstleder, hierdoor zijn de banken makkelijk schoon te houden. Onze hoge treinbanken worden voorzien van een voetenreling. U kunt bij ons terecht voor een bank op maat, die in alle kleuren leverbaar is. Wilt u een treinbank kopen, maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Zij komen bij u op locatie om de situatie te bekijken en eventueel inmeten. Wilt u inspiratie opdoen, dan is een bezoek aan het Experience Center zeker een aanrader.

 

Treinbanken in kantine van kunstleder: makkelijk schoon te maken

Kantineinrichting met treinbanken als wandbanken, uitgevoerd in kunstleder en kantinestoelen van Brunner model Due. De kolomtafels hebben een gietijzeren vloerplaat. Het geheel is aangekleed met verticale beplanting.

 

Treinbanken in bij elkaar passende kleurschakeringen

Dubbele treinbanken in een scholengemeenschap. Ook hier makkelijk te onderhouden bekleding. Treinzitbanken zijn uitgevoerd in bij elkaar passende kleurschakeringen. Bijpassende kolomtafels hebben een wit blad met een zwart stalen onderstel met dubbele kolompoot.

 

brede treinbank opstelling, met kamerbrede visual die tevens de akoestiek verbeterd

Deze gekoppelde treinbank is ruim 7 meter breed. De visual boven de bank is ook door Versluis Kantoorinrichters geplaatst en verbetert de akoestiek.

 

Ook in de woonkamer doet de treinbank z'n intrede. Hier geïnstalleerd bij een particulier.

Eetgedeelte in een woonkamer. Een boomstam eettafel en treinbank. Versluis Kantoorinrichters levert ook aan particulieren.

 

Gestoffeerde wandbanken

Hoge treinbank met voetenreling, met bijpassende hoge tafel en barkrukken. Deze opstelling functioneert als ontmoetingsplek, even elkaar bijpraten, of voor informele meetings voor kleine teams.

 

Treinbanken in ontvangstruimte of wachtverblijf.

Treinbankopstelling in de openbare ruimte van een zwembad. Een combinatie van treinzitbankken, hockers (buiten beeld) en zitelementen met lage rug, vanwege plaatsing voor het raam. Hier komt maatwerk tot z'n recht. Wist u dat wij ook beplanting en aankleding van de ruimte voor u kunnen verzorgen?

 

treinbank met 1,5 meter veiligheidsafstand

Treinbankopstelling met één dubbele treinbank. De treinbanken zijn ruim opgesteld, opdat een veiligheidsmarge van 1,5 meter kan worden aangehouden. Wordt dit het nieuwe werken?

 

lunchen op niveau met deze hoge treinbank en barkrukken.

Bedrijfskantine met hoge treinbank met voetenreling. Hoge tafels met barkrukken Zebra Bicolore. De inrichting zorgt voor een prettige sfeervolle leefomgeving, waar medewerkers graag verblijven. 

 

Treinbanken in de kleuren van uw bedrijfslogo.

Kantineinrichting met treinbank en kantinestoelen. De bekleding van de treinbank is afgestemd op de kleuren van het bedrijfslogo Rugleuning in Valencia Apple, zitting Valencia Laurel. Kolomtafels met een blad van 120 x 80 cm. De Vesper kantinestoelen zijn leverbaar in diverse kleuren en hebben een chrome onderstel.

Een sfeervolle bedrijfsinrichting zorgt voor een binding van uw medewerkers.

Hoge treinbank in de ontspanningsruimte van een bedrijfsorganisatie, gecombineerd met hoge krukken van Brunner model Due 3801. Op het beeldscherm boven de treinbank rouleert relevante bedrijfsinformatie.  

 

Treinbank voor ontmoeten en concentreren op het werk

Opstelling met treinbanken, die uitnodigt tot samenwerken. Deze ruimte wordt in de praktijk veel gebruikt als concentratiewerkplek.

 

bijzonder smaakvolle inrichting van kantine met treinbanken.

In deze multifunctionele ruimte kan met lunchen, elkaar ontmoeten, meetings houden en even ontspannen. De inrichting nodigt uit om op een relaxte manier met elkaar om te gaan. Wist u dat de kuipstoelkes op de voorgrond duurzaam zijn geproduceerd van weggegooide plastic flessen. Bekijk ook de Felt stoel van Vepa. 

 

Treinbank met hockers en zitelementen

Treinbanken met hockers in een openbaar zwembad. 

 

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak