Inrichting receptie en ontvangstruimte

De ontvangstruimte of receptie van uw bedrijf is het visitekaartje van uw organisatie. Versluis Kantoorinrichters kan u helpen bij het relaliseren van dit visitekaartje. Wij richten uw receptie of ontvangst sfeervol in en kleden dit aan met aantrekkelijke accessoires. Wij maken receptiebalies eventueel op maat voor u. Wij leveren rechte, L-vormige, vierkante en ronde (of half ronde) balies. En indien gewenst kan de ontvangstbalie met verlichting worden uitgevoerd. Is uw ontvangstruimte meer een wachtruimte, dan richten wij dit in met wachtkamerbanken, bezoekersstoelen of softseating. Softseating heeft over het algemeen een cosy karakter, is aaibaar en uitnodigend om in te zitten. Uw bezoekers zullen zich direct thuis voelen.

ontvangstbalie in kantoortuin, geleverd door Versluis Kantoorinrichters

Deze ontvangstbalie hebben wij gerealiseerd in een kantoortuin. Bezoekers worden hier opgevangen door de receptioniste, omdat het kantoor zich in een bedrijvenpand bevindt. Om geluid te dempen hebben wij de aangrenzende muur bekeed met kurk. Het geheel is aangekleed met beplanting. 

 

Receptiebalie geschikt voor meerdere personen

Forse balie in hoekopstelling. Aan deze receptiebalie kunnen meerdere medewerkers gelijktijdig werken.

 

Balie met indirecte verlichting

Ontvangstbalie met gebogen hoekopstelling. De balie is uitgevoerd in de bedrijfshuiskleur van onze relatie. Finishing touch is natuurlijk de indirecte verlichting. Ook deze ontvangstruimte hebben wij aangekleed met beplanting.

 

Golvende receptiebalie

Lange receptie met een golvende vorm, wat een speels effect geeft in de ontvangstruimte. Ook voor wandbekleding bent u bij Versluis Kantoorinrichters aan het juiste adres. Verlichting maakt het geheel compleet.

 

Kleurige zitelementen voor in de ontvangstruimte

Informele ontvangstruimte met zitelementen die uitnodigen op te gaan zitten. Beplanting zorgt voor een informele sfeer. Wist u dat Versluis Kantoorinrichters ook carpetten en vloerkleden levert?

 

Bezoekersstoelen in de ontvangstruimte

Ontvangsthoek met 3 softseating stoelen met leuke wanddecoratie.

 

Zitbanken in openbare ruimtes

In Motion sofa's in openbare ontvangstruimte, uw relaties kunnen hier comfortabel wachten.

 

Hoekopstelling wachtkamerbank

Wachtbank die opgebouwd kan worden uit losse elementen. Deze softseating lijn kan ook worden uitgevoerd met schrijftafeltjes, elektrificatie en verlichting.

 

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op>

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak