Inrichting diverse kantoortuinen

Versluis Kantoorinrichters richt regelmatig kantoortuinen en Callcenters in. Wij letten hierbij op het welzijn van de gebruikers, denk hierbij aan bewegingsruimte, opbergmogelijkheden zoals persoonlijke lades, lockerkasten of verrijdbare containers. Geluidsdemping is altijd een belangrijke factoor in kantoortuinen of Callcenters. Wij werken vaak met gestoffeerde bureauwanden of geluidsdempende geperforeerde kastdeuren. Wij verzorgen kabelmanagement en elektrificatie op de werkplek.

 

Ergonomische werkplekken: elektrische verstelbare bureaus met elektrificatie, NPR instelbare bureaustoelen

In hoogte verstelbare elektrisch bureaus om afwisselend zittend en staand te kunnen werken. Let ook op de elektrificatie, stroom- en datatoevoer op het bureaublad, en kabels worden weggewerkt via de kabelkanalen en kabelrups. Ook voor kabelmanagement bent u bij Versluis Kantoorinrichters aan het juiste adres.

 

inspiratie kantoortuinen: letterlijk werken in het groen

Hier is de kantoortuin letterlijk genomen, medewerkers werken tussen het groen, daglichtlampen zorgen voor voldoende licht. Dit kan Versluis Kantoorinrichters ook voor u realiseren.

 

Vario workbench in kantoortuin

De workbench is een ideale oplossing voor flexwerkplekken of aanlandwerkplekken. Hier ziet u de Vario A-Bench. In het midden loopt een universele rail waarop verlichting monitorsteunen, akoestische scheidingswanden of slimme opbergoplossingen kunnen worden geplaatst. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

 

flex werkplekken, computerwerk aan hoge tafel met loketstoelen voor een actieve gezonde werkhouding

Kantoortuin met hoge werkplekken en hoge aanlandwerktafels, met op de voorgrond een vergaderplek. Ontdek ook onze akoestische vergaderunits die vaak in kantoortuinen worden toegepast. De werkstoelen zijn zogenaamde loketstoelen met een voetenring ter ondersteuning.

 

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak