Inrichting diverse kantines

Versluis Kantoorinrichters richt bedrijfskantines en schoolkantines in. Door met kleurcombinaties te spelen krijgt u een sfeervol geheel. Kantinemeubilair is makkelijk verplaatsbaar of stapelbaar en eenvoudig schoon te houden. Onze intereuradviseurs stemmen, samen met u, kleur- materiaalgebruik, verlichting en aankleding op elkaar af.

 

Inrichting schoolkantine

Kantine bij een scholengemeenschap. Met variatie in kleur brengen wij op eenvoudige wijze sfeer in de ruimte. Dit wordt versterkt met kleurrijke visuals. De visuals hebben een dubbele functie, ten eerste kleedt het de ruimte aan, ten tweede kan het de akoestiek in de ruimte verbeteren. Let op; niet iedere visual heeft een akoestisch dempende werking. Raadpleeg hiervoor altijd een van onze experts.

 

kantineinrichting van een ziekenhuis

Kantine inrichting met bistrotafeltjes op kolompoot en kantinestoelen Nina met schaal uit één geheel. Meubilair dat tegen een stootje kan. De stoelen zijn stapelbaar. Versluis Kantoorinrichters levert ook koppelbare stoelen die aan de voorschriften van brandveiligheid voldoen. Laat u goed voorlichten op dit gebied.

 

 Treinbank in bedrijfskantine bij een klant in Arnhem

Op maat gemaakte treinbank voor in een kantine van onze klant in Arnhem. Bijpassende sledestoelen Catte met armleuningen.

 

Robuuste boomstamtafel met vuilafstotende kuipstoelen

Boomstamtafels in kantine bij een bedrijf in Eindhoven. Om de kantinetafels staan Felt kuipstoelen die vochtafstotend zijn.

 

Bedrijfskantine met kantinetafels, kantinestoelen en kunstlederen treinbank

Kantine bij een klant in Capelle aan den Ijssel. Treinbanken, kunststof kantinestoelen in 2 kleuren. Ook de verlichting en vloerbekleding is door Versluis Kantoorinrichters verzorgd.

 

Barkrukken van kunstleder

Kantine en bar bij onze klant in Arnhem. De hoge krukken Bestflash zijn uitgevoerd in kunstleder. 

 

Koffiecorner met akoestisch paneel bij een klant in Den Bosch

Koffiecorner bij een mooi bedrijf in Den Bosch. Hoge tafels gecombineerd met Zebra bi-color barkrukken. Links ziet u een akoestische print die vervelende galm van de ruimte dempt. 

 

inrichting bedrijfskantine met treinbanken

Een bedrijfskantine waar gebruik wordt gemaakt van treinbanken, dubbele kolomtafels en kunststof kantine/ buitenstoelen. De kleuren zijn op elkaar afgestemd, welke terugkomen in de raambekleding. De bistrotafels staan op een dubbele kolompoot en zijn voorzien van een robuust blad. De treinbank is bekleed met Silvertex stoffering welke eenvoudig is te reinigen.

 

Kantine inrichting met decoratie; beplanting en sfeerverlichting

Kantine met een driedelige treinbank, bistrostoelen Due en kolomtafels. Ook de aankleding van uw bedrijfsruimte verzorgen wij. Denk hierbij aan beplanting, verlichting en decoratie. 

 

 

 

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak