Inrichting boardrooms

Voor vergaderingen voor grotere groepen en managementteams levert Versluis Kantoorinrichters boardroomtafels en conferentietafels. Veelal worden deze tafels uitgerust met inbouwelektrificatie zodat men efficiënt kan vergaderen en presenteren. Op eenvoudige wijze kan met dan stroomvoorziening en data benutten voor computers en laptops. Conferentie opstellingen zijn vaak modulair op te bouwen en daardoor flexibel van opstelling. Creëer een U- vorm, een carré of een O-vorm. Deze tafels kunnen verrijdbaar worden uitgevoerd, of zelfs opklapbaar en nestelbaar, waardoor de tafels opgeklapt weinig ruimte in beslag nemen. Naast functionaliteit is uitstraling bij dit soort meubilair belangrijk. Versluis Kantoorinrichters biedt een breed assortiment, onze inrichtingsadviseurs helpen u graag met het bepalen van de juiste keus. Bij boardroomtafels horen natuurlijk ook vergaderstoelen of conferentiestoelen. Wij leveren goede vergaderstoelen, die daarnaast ook uitstraling hebben. Zoekt u designstoelen, dan helpt onze adviseur met het bepalen en samenstellen van de juiste stoel. Lederen stoelen zijn veel voorkomend in boardrooms, wij hebben een prachtig assortiment lederen vergaderstoelen. Indien gewenst kunnen wij proefstoelen bij u op locatie plaatsen, zodat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe inrichting. Bespreek dit met onze adviseurs.  

referentie conferentietafel1

Deze conferentieopstelling hebben wij geplaatst met elektrificatie. Deze is verzonken in het blad. De bedrading is per tafel los te koppelen, omdat de tafels opklapbaar en verrijdbaar zijn. De tafels zijn uitgevoerd met een zichtschot. De vergaderstoelen zijn uitgevoerd in leder en chroom sledeframe. 

 

Boardroomtafel met inbouw elektrificatie: stroomtoevoer en dat aansluiting

Lange boardroomtafel van 5,5 meter. Voorzien van opklapbaar elektrificatie voor stroom en data. De rand van het tafelblad is verjongd. Verchroomd onderstel geeft een luxe uitstraling. De stoelen van cognackleurig leder. Wanneer u de boardroom binnenkomt ruikt u de heerlijke geur van dit natuurproduct. Dat geeft een extra dimensie aan kwaliteitsmeubilair.

In hoogte verstelbare vergadertafel met chrome poten

Boardroomtafel van Vario met rasterhoogteverstelling. En verende conferentiestoelen.

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak