Kantoorinrichting in Bolduc den Bosch

In het prachtige kantorencomplex Bolduc hebben wij voor onze relatie Baker Tilly Berk de werkomgeving mogen inrichten. De opdracht die wij meekregen: het realiseren van een ergonomische en prettige werkomgeving. Om dit te bereiken hebben wij rustige en warme materialen gebruikt. De akoestiek wordt verbeterd door akoestische tussenpanelen bij de werkplekken en het plaatsen van een kurkwand, die tevens als prikbord of scrumhoek kan worden gebruikt. In totaal zijn er 46 elektrische bedienbare bureaus geleverd met allemaal een eigen stroom- en data toevoer. De medewerkers kunnen ontspannen in een aangename lunch en verblijfsruimte. Daarnaast zijn diverse ontmoetingsplekken ingericht voor informeel of ongestoord overleg in kleine teams. We laten u graag meekijken wat we hebben gerealiseerd en waar wij trots op zijn. Bij deze projectinrichting was Passie het sleutelwoord.

Kantine ingericht met treinbanken, bistrostoelen en -tafels. Verlichting en beplanting maken het geheel af

Bedrijfskeuken, warme tinten en goede sfeerverlichting

Bedrijfskantine en tevens ontmoetingsplaats. Er is gebruik gemaakt van warme natuurlijke materialen en rustige tinten. Gebruikt meubilair: treinbanken, bistrotafels en bistrostoelen. En niet te vergeten de robuuste boomstamtafel met blad van 10 cm.

akoestische demping tussen bureaus met scheidingspanelen

Elektrische zit sta bureaus

Ergonomische zit sta bureaus. De hoog/ laag bediening heeft 4 geheugens voor zitten, staan of leunen. De gestoffeerde tussenwand zorgt voor geluidsdemping en is in een rustige kleur afgewerkt.

ref overleghoek 835x557

Butterfly roomdevider, voor het creëren van overlegplekken

Vier loungestoelen met een geraffineerde in-between afscheiding, genaamd the Butterfly. Gebruikers van deze overleghoek kunnen zich even terugtrekken en in een ongedwongen omgeving met elkaar overleggen.

Kurkwand, ontvangstbalie

Ontvangstgedeelte met receptiebalie waar relaties worden ontvangen. De kurkwand zorgt voor de nodige rust en akoestiekverbetering.

kantoorkast naar wens op te bouwen

Boekenkast of kantoorkast die gezien mag worden. Deze Vario kast bouwen wij op uit modules, hierdoor ontstaat een unieke kast met een los karakter.

Ovale vergadertafel van massief hout met dubbele kruispoot

Kleine bespreektafels van massief hout

Diverse vergaderruimtes. De tafels zijn uitgevoerd in massief eiken, de stoelen zijn van heerlijk zacht leder.

Akoestische vergaderunit voor overleg in kleine teams

Altijd een zeer gewild object in de werkomgeving is de fluistercabine. Hier wordt in kleine teams overleg gevoerd, zonder anderen te storen of overlast te hebben van de omgeving. Uitgevoerd met monitor en stroom- en datatoevoer. Sluit uw laptop aan en presenteren maar! In de laatste unit hebben we bij deze relatie een printerruimte gerealiseerd.

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak