Onze oplossingen

Graag vertellen we u over de oplossingen die wij bieden

Maak een afspraak
Reparaties

Versluis Kantoorinrichters heeft een eigen servicedienst. Vakkundige monteurs met jarenlange ervaring repareren en onderhouden uw kantoormeubilair. U kunt bij ons terecht voor reparatie van bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, ladeblokken, bureaus en elektrische bureaus. Versluis kantoorinrichters regelt dit snel en vakkundig.

Klachten die wij verhelpen:
Bureaustoel zakt naar beneden.
Armpads van armleuningen zijn gescheurd of afgebroken.
Stoffering van stoel gescheurd of versleten.
Wielen van stoel beschadigd of afgebroken
Elektrisch bureau gaat niet meer omhoog of omlaag

Al dit soort reparaties kunnen wij snel en vakkundig voor u herstellen.

Stoelreiniging

Bureaustoelen en vergaderstoelen worden intensief gebruikt. Ze raken vervuild door vastpakken, schurende kleding, lichaamsvocht en drank- en etensresten. Hier staan we vaak niet bij stil, maar na verloop van tijd is uw stoel een bron voor bacteriën. Met onze dieptereiniging wordt uw stoel grondig gereinigd. Onze tip: laat gelijktijdig uw stoel vuilafstotend maken. Zo blijft uw stoel langer schoon.

Wilt u gebruik maken van de beste behandeling, kies dan de Reinasan behandeling. Hiermee worden ook ziekteverwekkers als virussen, bacteriën en schimmels bestreden.

Advies en verkoop

Wij adviseren, begeleiden en creëren uw nieuwe werkomgeving. Of het om een thuiswerkplek, een kantoor of een volledig tunr-key opgeleverd project gaat, wij zorgen ervoor dat u de beste klantbeleving hebt. U staat centraal, uw gezondheid en uw werkplezier. Wij leggen de focus op ontzorgen, ergonomie en sfeer en beleving.

Wij inventariseren uw wensen, indien er behoefte is aan een tekening dan kunnen wij deze uitwerken en presenteren. Samen bepalen we sfeer en uitstraling. En komen wij samen tot de kleur- en materiaalkeuze. Uw meubilair en inrichting wordt door onze vakkundige collega's geplaatst.

Bekijk onze advies en verkoop mogelijkheden
Proefplaatsing

Hebt u gezondheidsklachten tijdens bureauwerk? Bijvoorbeeld nekpijn of rsi klachten. Dan kunnen wij een stoel bij u op locatie op proef plaatsen. U kunt dan de stoel in alle rust uitproberen.

Wij voorzien u graag van ons professioneel advies

Maak een afspraak met ons en wij helpen u om uw kantoor op een voor u zo aangenaam mogelijke manier in te richten.

Maak een afspraak