Werkplekverlichting zoals je in 2020 mag verwachten

Een goed verlichte werkplek is een arbo vereiste

De innoverende kantoor- en bureaulampen van Vario willen hun naam waarmaken. De exotische productnamen zoals Vasca, Rotonda, Campo en Vascone Lungo doen vermoeden dat het om een heerlijke Italiaanse koffie gaan. Niets is minder waar. Deze collectie lampen zijn zeker exotisch in functionaliteit. De Vasca werkplek lamp volgt iedere beweging van uw zit sta bureau. Hierdoor heeft u altijd dezelfde dosering licht op uw werkblad. De Vario Rotonda geeft rondom verlichting en wordt vaak toegepast bij vergaderunits en aanlandwerkplekken. De Vario Campo verlicht afzonderlijk duo werkplekken. Per gebruiker kunnen eigen voorkeuren worden ingesteld. De Vascone Lungo zorgt voor indirect en natuurlicht door naar boven en naar beneden te verlichten. Tevens is deze lamp voorzien van een bewegingssensor en wordt daglicht benaderd.

Akoestisch gedempt Conclusion bureau met Vasca lampConclusion bureau met Vasco bureaulamp   Duo werkplek met de Vascone Lungo lampDuo werkplek met Vascone Lungo lamp   Concentratie werkplek met geïntegreerde verlichtingConcentratiewerkplek met verlichting   Akoestische vergaderplek met de Rotondo verlichtingVergaderbank met Rotondo verlichting

Meer energie door beter licht

Met de nieuwe kantoorverlichtingscollectie van Vario zullen medewerkers meer energie ervaren rond de werkplek. Bovendien springen de lampen zuinig om met energieverbruik. Vanzelfsprekend zijn het ledlampen en veel modellen zijn uitgerust met bewegingsensoren. Waarmee onnodig energieverbruik wordt ingedamd. De benadering van daglicht zorgt voor een hoger energieniveau bij medewerkers en de imitatie van het dagritme versterkt dit. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie biodynamische kantoorverlichting? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom.

 

Wilt meer weten over de Versluis Phone Booth, neem dan vrijblijvend contact met ons op   maak een afspraak