Sedus Media High desk

Sedus High Desk Temptation met mediawand

Moeite om een rustige plek te vinden waar u even kunt sparren, overleg plegen met een paar collega's of een presentatie geven aan een klein team? Dan is de Sedus Media High Desk de oplossing. Met deze hoge vergadertafel kunt u snel en effectief overleg plegen. U hoeft collega's waarmee u wilt sparren niet te storen op hun werkplek, waar u tevens andere collega's stoort. Wij plaatsen de Sedus Media High Desk vaak in een andere ruimte of op een rustige plek in een kantoortuin. Hierdoor creëren wij een plek om actief te sparren.

Hoge vergadertafel met monitorwand

De Sedus Media High Desk is een hoge vergadertafel, hierdoor blijven gebruikers vaak staan, met als gevolg een actieve bewegelijke houding. Goed voor mensen die langdurig achter de PC zitten! Hoge krukken om de Media High Desk zorgt ook voor een actieve zithouding. Omdat uw voeten niet bij de grond kunnen, spant u automatisch buik- en rugspieren aan en zit u rechtop.
De Sedus Media High Desk zorgt voor effectief vergaderen en draagt tevens bij aan gezond werken op kantoor!

draadloos smartphone opladenDraadloos opladen   Achterwand in 2 delen te openenAchterwand met grepen   RVS relingVoetenreling rondom   elektrificatie met USB, data of HDMIStroom en data voorziening

Vergaderen met beeld

Met een paar collega's loopt u naar de plek waar de Sedus Media High Desk staat. U prikt stroom en de HDMI kabel aan, die al klaar liggen. Monitor aanschakelen en u kunt uw overleg beginnen. Even levellen met behulp van een monitor gaat zoveel makkelijker. Uw punt is sneller duidelijk bij de overige deelnemers en 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden. De inbouwelektrificatie heeft stroomvoorziening en data-aansluitingen. De afdekplek houdt alle kabels netjes uit het zicht. Optioneel kan de hoge tafel worden uitgerust met de Sedus se:connects. Volgens de nieuwste Qi technologie laadt u hiermee draadloos uw smartphone op. Al ruim 100 modellen telefoons zijn hier geschikt voor of met een adaptor geschikt voor te maken.
Door de compacte afmeting van 180 x 90 cm en een achterwand van 173 x 120 cm past de Sedus Media High Desk in vrijwel iedere ruimte.

High Desk Temptation met mediawand voor monitor

 

Wilt meer weten over de Sedus Media High Desk, neem dan vrijblijvend contact met ons op   maak een afspraak