Voor iedereen de juiste temperatuur op kantoor

De klimaatstoel kan verwarmen en verkoelen. Zo heeft iedere medewerker een eigen voorkeur wat temperatuur betreft

De meest gehoorde klachten op het werk is de omgevingstemperatuur! De een heeft het te koud, de ander heeft het te warm. Herkenbaar? Voor dat probleem is er nu een oplossing; de Climate Control Chair, of wel de Klimaatstoel van Klöber. Elke medewerker kan op elke werkplek de temperatuur van de bureaustoel regelen en zo een behaaglijkheidstemperatuur instellen. Flexibel en ergonomisch geheel naar eigen wens. Met de Klöber Klimaatstoel haalt u een ergonomische bureaustoel in huis die kan verwarmen en ventileren! Neem snel contact op met onze specialisten voor meer informatie.

Enorme voordelen van de Climate Control Chair

Het allerbelangrijkste is natuurlijk een tevreden medewerker. Maar daarnaast biedt de Klimaatstoel een keur van voordelen. Omdat de omgevingstemperatuur door ieder mens anders wordt ervaren, stelt de individu zijn of haar stoel zelf af op koelen, verwarmen of gewoon uit. U hoeft dus minder vaak energievreters als airco en verwarming een standje hoger te zetten. U bespaart hiermee direct op de energiekosten. Medewerkers in grote ruimtes zoals recepties, ontvangsthallen hebben het vaak koud omdat er vaak een deur open en dicht gaat. Hier biedt de Klimaatstoel enorme uitkomsten en wordt het werkplezier van de medewerkers aanzienlijk verhoogd.

Enkele voorbeelden waar de Klimaatstoel zeer goed op zijn plaats is:

 • Receptiebalie
 • Ontvangsthal
 • Grote ruimtes zoals incheckbalies op vliegvelden
 • Kassa en verkooppunten in winkels vlakbij de uitgang
 • Bewakingsposten, waar 24 uurs diensten worden gedraaid
 • Laboratoria waar bepaalde omgevingstemperaturen gelden
De Klöber klimaatstoel is dé oplossing voor de kantoortuin   In grote open ruimtes, zoals incheckbalies op vliegvelden, is de Climate Chair dé uitkomst   Kantoren met veel raampartijen: voor de een te warm als de zon schijnt, voor de ander te koud als er een raam open wordt gezet   Recepties bevinden zich vaak bij de ingang waar de deuren vaak open en dicht gaan
kantoortuinen en andere grote ruimtes   incheckbalie in grote vertrekken   kantoren met grote raampartijen   recepties met deuren die vaak open gaan

 

Nog meer voordelen van de Climate Control Chair:

 • Verhoging van de productiviteit: een temperatuur van 21 graden levert de hoogste productiviteit op
 • Tevreden medewerkers
 • Besparing op energiekosten
 • Meer comfort en gevoel van welbevinden
 • Verhoging productiviteit
 • Vermindert het aantal fouten/ vergissingen
  productiviteit versus temperatuur: bij een temperatuur van 21 graden, haalt u de hoogste productiviteit

 

Waarom is het vaak te warm of te koud op kantoor

In veel situaties wordt de verwarming of airco centraal geregeld. Echter zijn er in iedere ruimte factoren die het klimaat in die ruimte sterk kunnen beinvloeden. Denk hierbij aan invallend zonlicht, aantal computers die aan staan, raamventilatie of tocht. Bovendien ervaren vrouwen temperatuur anders dan mannen. Met de Klimaatstoel lost u deze problemen op, ook als u in een oud of slecht geïsoleerd gebouw werkt!

Hoe werkt de Klimaatstoel

Met de ‘Klimastuhl’ zoals de bureaustoel van Klöber ook wel wordt genoemd, heeft een knop met 3 standen: koelen, verwarmen en uit. Koelen en verwarmen kunt u in 2 intensiteiten afstellen. De verwarmingsfunctie verwarmt de vlakken waar het lichaam contact maakt met de zitting en rug van de stoel tot max. 37°C en komt daarmee overeen met de lichaamstemperatuur.
Het ventilatiesysteem voert daarentegen overtollige warmte van het lichaam af en vermindert het vocht in de zitting voor maximaal 95% en in de rug voor maximaal 74%.
De accu van deze ergonomische bureaustoel kunt u uiteraard steeds weer opladen. Meer lezen
 

  De climate control chair wordt geleverd met een oplaadbare accu en is in veel stoffen leverbaar

 

Maak nu een afspraak om de Climate Control Chair uit te proberen in onze showroom   maak een afspraak

 

Bekijk de video van de Climate Control Chair