De felt Kuipstoel: het luxe leven van afval

Vepa Felt stoelenserie

Een stoel moet natuurlijk goed zitten, dat staat voorop. Vepa is met de Felt stoelenserie erin geslaagd om bij te dragen aan de circulaire economie en ook een zeer comfortabele stoel te ontwikkelen en te produceren. Organisatiebreed onderneemt Vepa groen, zo vindt de productie ook in Nederland plaats, zodat milieubelastende transportkosten worden bespaard. De Felt onderscheidt zich ten opzichte van vergelijkbare stoelen in comfort. De voorgevormde kuip in combinatie met een vast zitkussen heeft een plezierig zitcomfort. Prettige bijkomstigheid is dat de stoel bijdraagt aan een betere akoestiek in de ruimte. De stoel komt hierdoor perfect tot uiting een grote kale ruimtes. De Felt is leverbaar in verschillende kleuren en diverse onderstellen. De Skeef tafelserie sluit naadloos aan bij de Felt stoelenserie. Waardoor de kuipstoel goed te gebruiken is als kantine-, vergader- of ontvangstmeubilair Misschien denkt u niet in eerste instantie aan kantinemeubilair bij de Felt, maar wist u dat de Felt geen vocht absorbeert. Knoeit u koffie, thee of andere vloeistoffen dan blijft dit op het oppervlakte liggen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op of kom de Felt in onze showroom uitproberen.

felt innovatie detail   felt innovatie petfles   felt innovatie uitvoering oranje   felt innovatie uitvoering geel
Aaibare vormen van Felt   Recycled plastic   Diverse onderstellen   Diverse kleurcombinaties

Zo verkleint u de plastic soep

U heeft er waarschijnlijk wel van gehoord, de enorme drijvende plastic soep die in onze oceanen drijft. Met slimme oplossingen van nieuwe generaties wordt het drijvend plastic afval uit zee gevist en krijgt een nieuw leven. De Felt kuipstoel is hier een goed voorbeeld van. Met de aanschaf van de Felt kuipstoelen draagt u bij aan een beter milieu. De gehele kuip van de Felt stoelenlijn is vervaardigd van een nieuw ontwikkeld materiaal vervaardigd van gerecyclede PET-flessen. Productinformatie over de Felt kuipstoel.

 

Wilt meer weten over de Felt stoelenserie of bijpassende Skeef tafelserie? Neem dan vrijblijvend met ons contact op    maak een afspraak