De lucht in kantoren, woonruimtes, scholen, wachtkamers en winkels virusvrij

De nieuwste ontwikkeling op gebied van Corona bestrijding gaan wij samen met Waldmann aan. Wie Waldmann nog niet kent. Het is de lichtreus uit Duitsland. En geniet een grote bekendheid in ziekenhuizen en professionele kantoren van multinationals. Bekende innovaties zijn o.a. biodynamische verlichting, dat ons scherp houd op donkere dagen.
Daar mogen we vol trots de ZAPP UV-C lamp aan toevoegen.

waldmann zapp large 100 m3

 

Om biologisch schone lucht te verkrijgen, zijn UVC-luchtreinigers het antwoord. Deze techniek bestaat al jaren in de medische wereld. In Amerika wordt deze techniek al 15 jaar toegepast. Luchtreiniger Zapp van Waldmann werkt met dezelfde techniek. De lucht in een ruimte, bijvoorbeeld een vergaderkamer, wordt aangezogen door een stille ventilator. De continue luchtstroom die ontstaat wordt door een speciale lamp ontdaan van alle virussen en schimmels. De UV lamp produceert een licht met een golflengte van 254 nanometer.

Hoe werkt de Zapp UV-C luchtreiniger

Binnen het UV-lichtspectrum is bekend dat een golflengte 254 nm bijzonder effectief is bij het doden of inactiveren van micro-organismen. Deze lichtfrequentie dringt de celwand van het organisme binnen en beschadigt het DNA. Micro-organismen, zoals bacteriën, virussen en sporen, kunnen zich hierdoor niet meer delen.

vergaderen met corona

Wilt u ook zo vergaderen? Wij maken het mogelijk met de Zapp 18 of Zapp 80.

Is Zapp UV-C luchtreiniger veilig?

Ja. De Waldmann Zapp is veilig. Mits alle voorschriften worden opgevolgd is Zapp UV-C veilig voor mens en dier. UV-C kan schadelijk zijn wanneer je direct in het licht kijkt of op je huid schijnt. De constructie van Zapp UV-C luchtreiniger is zo gemaakt dat het licht rondom is afgeschermd. De UV lamp zit in een stalen cilinder die voorzien is van anti-bacteriële coating. De in- en uitgang van de cilinder zijn afgeschermd met een metalen plaat. Hierlangs wordt de verontreinigde lucht aangezogen en bestraald. De schone lucht verlaat aan de andere zijde de Zapp. De Zapp wordt bijvoorkeur opgehangen aan de muur op tegen het plafond, op een hoogte vanaf 2 meter. Het indirecte licht is dat zichtbaar is onschadelijk voor mens en dier.

Er is een kleine en een grote UV-C Corona ontsmettingslamp, bekijk hier de Waldmann Zapp!18 of de Zapp!80.

 

Wilt u onderzoeken of de Zapp! ontsmettingslamp toepasbaar is binnen uw organisatie, neem dan vrijblijvend contact op   maak een afspraak