Veelgestelde vragen

De showroom van Versluis Kantoorinrichters is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur. Indien u niet in de gelegenheid bent om binnen deze tijden de showroom te bezoeken, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs om buiten de openingstijden de showroom te bezoeken. 

Ja, u kunt bij Versluis Kantoorinrichters ook meubilair huren. Huren van kantoormeubilair kan interessant zijn wanneer u tijdelijk extra personeel moet inzetten. U kunt bij ons huren vanaf een periode van 3 maanden. Lees meer over huren van kantoormeubilair. 

Bij krijgt u een richtlijn van de levertijd bij opdracht van onze adviseur. Ca. 2 à 3 weken voor levering ontvangt u een voorlopige indicatie met een leverweek. Ca. 1 week voor levering krijgt u een definitieve leverdatum. Versluis Kantoorinrichters levert altijd tijdens kantooruren.

Ja, het verpakkingsmateriaal waarmee het kantoormeubilair is beschermd voeren onze monteurs netjes voor u af. Wij scheiden het afval op een milieubewuste wijze. 

Om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten gebruiken wij vaak verhuisdekens om uw bestelling veilig te vervoeren.

Wanneer wij kantoormeubilair komen afleveren, dan zullen wij meubilair dat als bouwpakket wordt aangeleverd ook voor u monteren. Tenzij dit anders is afgesproken bij uw bestelling.

Wanneer het nieuwe meubilair vervanging van oud meubilair betreft, dan dient u vooraf het oude meubilair te hebben verwijderd. Tenzij dit anders is afgesproken bij uw bestelling.

Onze afdeling planning zal hierover voor levering contact met u over opnemen.

Versluis Kantoorinrichters heeft monteurs in dienst met ruime ervaring in het repareren van kantoormeubilair. De monteurs kunnen bij u op locatie komen voor reparaties. Arbeidsintensieve reparaties voeren wij in onze werkplaats uit. In dat geval nemen wij het bureau of stoel mee. Om voorrijkosten te besparen, kunt ook uw defecte stoel aanbieden in de showroom, waar ook onze werkplaats is gevestigd. 

Wanneer u een kast of ladeblok heeft waarvan u de sleutel mist, dan kunnen wij deze voor u naleveren. Wanneer u het slotnummer aan ons doorgeeft per e-mail dan kunnen wij nakijken of wij de bijbehorende sleutel nog kunnen naleveren. Vermeld ook het merk van de kast of ladeblok als dit bij u bekend is. 

Wilt u een sleutel bijbestellen, vul dan het aanvraagformulier in.

Omdat wij een eigen Technische Dienst hebben, kunnen wij u ook helpen met kapotte stoffering. Veel merken en modellen bureaustoelen kunnen wij herstofferen. De zitting kan in de meeste gevallen opnieuw worden bekleed, bij de rugleuning is dat niet altijd het geval. Wij bekleden de zitting met een neutrale zwarte projectstof (sterke kwaliteit). 

Indien ook het schuimrubber onder de stof is versleten (afgebrokkeld of verpulverd) dan kunnen wij vaak een nieuwe zitting bestellen en deze monteren. In dit geval kan de zitting in dezelfde kleur worden geproduceerd. 

Bent u geïnteresseerd in het opnieuw stofferen van uw stoel, stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met merk en een foto van de productsticker*, dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

*De productsticker vindt u op de onderkant van de zitting 

Wij hebben regelmatig aanbiedingen en acties. Wilt u op de hoogte blijven, abonneer uzelf dan op onze nieuwsbrief of hou onze website in de gaten. 

Periodiek vernieuwen wij onze collectie meubelen. Onze showroommodellen worden dan sterk afgeprijsd. Kijk bij aanbiedingen voor het actuele aanbod.

Soms verkopen wij meubilair dat uit de verhuur komt. Dit zijn vaak bureaustoelen, bureaus en archiefkasten die slechts enkele maanden zijn gebruikt en er nog als nieuw uitzien. Bel of mail ons voor het actuele aanbod.

Ja, onze adviseurs bezoeken ook uw locatie voor advies. Dit heeft zelfs enkele voordelen. We krijgen namelijk een goede indruk van de in te richten ruimtes, we zien het huidige meubilair en we krijgen een indruk van de (ergonomische) problemen die er spelen. Tevens kunnen wij de inhuissituatie opnemen voor onze bezorgdienst.

De adviseur zal eerst uw wensen inventariseren. Indien mogelijk wordt er een inventarisatieronde samen met u gemaakt door het bedrijfspand. Tijdens zo'n ronde zal onze adviseur tevens letten op verkeerde werkhoudingen van medewerkers. Verder wordt gelet op akoestiek, lichtinval en mogelijkheden om reparaties aan bestaand meubilair uit te voeren. 

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Lees mijn bij Advies & Verkoop of maak direct een afspraak met een adviseur, dit bezoek is gratis. 

Ja, wij leveren ook aan particulieren. U bent van harte welkom in onze showroom, of bel of mail ons.

Omdat onze collectie kantoormeubilair in veel uitvoeringen en kleuren leverbaar is vermelden wij geen prijzen bij de artikelen. Een deel van ons assortiment is maatwerk, zodat wij pas een prijs kunnen calculeren nadat wij goed hebben geïnventariseerd wat uw wensen zijn. Zo kunt u kiezen uit diverse afmetingen, materiaalsoorten, afwerking, kleurstellingen en stofferingen. 

Bovendien zijn er verschillende opties mogelijk. Bij een bureaustoel kunt bijvoorbeeld kiezen uit zit/ neig verstelling, lendesteun, diepteinstelling van de zitting, hoofdsteun, dieptevering etc. etc. Iedere configuratie is ook weer leverbaar in een groot scale stoffen, kunstleder of echt leder. 

Onze adviseurs helpen u graag met maken van de juiste combinatie en zullen voor u een scherpe aanbieding maken. Maak vrijblijvend een afspraak.

Onze prijzen zijn exclusief btw.