het is nu tijd voor uw bureaustoel reiniging

Laat nu een grondige dieptereiniging aan uw bureaustoelen uitvoeren

Nu vanwege het Coronavirus veel werknemers thuis werken, is het nu een uitgelezen moment om uw bureaustoelen, vergaderstoelen en kantinestoelen te laten reinigen. Vaak zijn nog enkele werknemers op de zaak aanwezig, onze specialisten kunnen uw stoelen dan rustig reinigen. Onze speciale dieptereiniging reinigt de stoffering grondig. Vuil wordt diep uit de vezels getrokken. De stoel krijgt een natte behandeling met een speciaal reinigingsapparaat. Tijdens onze Corona-actie krijgt u bij het laten reiningen van minimaal 8 stoelen de optionele vuilafstotende behandeling gratis. Deze behandeling kost normaal € 9,95 per stoel. 
Wij kunnen uw stoel bij u op locatie reinigen, indien u daar geen mogelijkheid voor heeft, halen wij de stoelen op en worden ze na droging bij u terug bezorgd. Normaal betaalt u € 27,45 per stoel voor deze behandelingen. Tijdens onze actieweken betaalt u slechts € 19,50 per stoel, dat is inclusief vuilafstotende behandeling.

Onontbeerlijk onderhoud van uw stoel

Bureaustoelen en vergaderstoelen worden intensief gebruikt. Ze raken vervuild door vastpakken, schurende kleding, lichaamsvocht en drank- en etensresten. Hier staan we vaak niet bij stil, maar na verloop van tijd is uw stoel een bron voor bacteriën. Sta eens op van uw stoel, bekijk deze kritisch én klop eens hard op de zitting...

Tijd voor een dieptereiniging

...als de stofwolk is opgetrokken, kunt u nu weer verder lezen. Versluis Kantoorinrichters verricht dieptereiniging aan bureau-, vergader en kantinestoelen. Veel voorkomende vlekken ontstaan door koffie, thee, fruit en lichaamseigen stoffen, vet en inkt. Onze specialisten kunnen vrijwel iedere soort vlek verwijderen. Bovendien is uw stoel na de behandeling weer helemaal fris en schoon.

dieptereiniging van stoel before & after

Voorbeeld van een intensieve reiniging door onze specialisten. Het kleurverschil dat u ziet komt omdat de stoel nog vochtig is na behandeling.

 

Periodiek onderhoud

Wij verkopen veel nieuwe stoelen. Soms staan wij versteld hoe snel een stoel vervuild raakt. Wanneer wij binnen een half jaar bij een gebruiker terugkomen, kan een stoel al sterk vervuild zijn. Daarom bieden wij naast eenmalige reiniging ook onderhoudscontracten aan, waarbij de stoelen jaarlijks worden nagekeken, gesmeerd en gereinigd. U kunt er ook voor kiezen om een dieptereiniging te combineren met een vuilafwerende behandeling. Onze adviseurs verstrekken u graag meer informatie over de mogelijkheden en onderhoudscontracten.

dieptereiniging met vuil afstotende behandeling van kantinestoelen

"before & after" voorbeeld van reiniging van opdekzittingen van stoelen. Na 8 uur droogtijd kan de stoel weer in gebruik worden genomen.

Zo gaan wij te werk

Wanneer u kiest om uw stoelen te laten reinigen, zullen wij de stoelen ophalen en reinigen in onze werkplaats. Het reinigen van de stoelen neemt enkele dagen in beslag (mede afhankelijk van het aantal stoelen). Om deze periode te overbruggen kunnen wij tijdelijk een aantal leenstoelen plaatsen, zodat uw medewerkers toch kunnen zitten.
Wilt u een enkele stoel laten reinigen dan kunt u de stoel ook afgeven in onze werkplaats die in de showroom is gevestigd. U kunt de stoel dan na enkele dagen weer ophalen.

Aanverwante diensten van Versluis Kantoorinrichters

Naast het verzorgen van een dieptereiniging aan uw bureaustoel of vergaderstoel, verrichten wij ook de volgende services;

  • Checkup: algehele inspectie van de stoel. Plus kleine onderhoudsbeurt: vastzetten van loszittende onderdelen en smeren van bewegende delen
  • Alle voorkomende reparaties aan de stoel
  • Opnieuw stofferen van de zitting en/ of rugleuning
  • Vuil afstotende behandeling
  • Brand vertragende behandeling
reparatie bureaustoelen bij Versluis Kantoorinrichters

reparaties

  stoelonderhoud door monteurs van Versluis Kantoorinrichters

onderhoud

  stofferen van uw bureaustoel wordt vakkundig uitgevoerd

opnieuw stofferen

  dieptereiniging en of vuilafstotend maken van stoelen gebeurd professioneel door Versluis Kantoorinrichters

diepte reiniging

Wilt u meer informatie over onderhoud en reiniging van kantoormeubilair, neem dan contact op

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak