Bij het onderhoud van kantoormeubilair komt meer kijken dan u misschien in eerste instantie denkt. Omdat het meubilair intensief wordt gebruikt of uit natuurlijke materialen bestaat is preventief onderhoud van belang. Door stof en algemeen gebruik vervuilen materialen of gaan bewegende delen stroef lopen. Bovendien wordt de levensduur door periodiek onderhoud meestal verlengd. Versluis Kantoorinrichters heeft monteurs in dienst die gespecialiseerd zijn in onderhoud van kantoormeubelen, zoals bureaustoelen, massief houten tafels, kasten, lederen stoelen en elektrisch verstelbare bureaus.

stoelonderhoud door monteurs van Versluis Kantoorinrichters   onderhoud hout   dieptereiniging en of vuilafstotend maken van stoelen gebeurd professioneel door Versluis Kantoorinrichters   onderhoud lederenstoel
preventief onderhoud   hout reiniging en oliën   dieptereiniging   leder onderhoud en herstel

Welk onderhoud wij verrichten

Wij verrichten regelmatig onderhoud aan:

  • Dieptereiniging stoelen
  • Vuilafstotende behandeling van gestoffeerd meubilair, zoals stoelen, fauteuils, banken
  • Insprayen van sloten van kasten en ladeblokken, deurgeleiders en geleiderrailen
  • Reinigen en oliën van massief houten tafels en overige meubelen
  • Bijwerken kleine houtbeschadigingen
  • Voedingsbehandeling lederen stoelen
  • Onderhoudsbeurt aan bureaustoelen en bureaus: smeren bewegende onderdelen, aandraaien bouten, ergonomische afstellingen controleren

De voordelen van meubelonderhoud

DIEPTEREINIGING STOELEN

Stoffering van stoelen wordt snel vuil. Met een dieptereiniging zien uw stoelen er weer als nieuw uit. Lees meer over dieptereiniging bij Versluis Kantoorinrichters.

VUILAFSTOTENDE BEHANDELING

Wanneer u een stoel een vuilafstotende behandeling laat geven, dan dringt vuil en vocht minder snel in de vezels van de bekleding. Hierdoor blijft de stof langer schoon. En is een reinigingsbeurt minder vaak noodzakelijk.

SMEREN

Een preventieve behandeling, zoals het insprayen van sloten, kastdeurgeleiders, scharnieren voorkomt irritatie bij de gebruikers en voorkomt afbreken door stroef bewegende delen. Een lamellen van een roldeurkast breken gemakkelijk als de rolweerstand te hoog wordt. U voorkomt hoge reparatiekosten, door kantoormeubilair regelmatig te onderhouden.

ONDERHOUD HOUT

Wanneer massief houten meubelen regelmatig worden behandeld met een vochtinbrengend middel, blijft het hout in goede conditie en zal het minder snel gaat scheuren. Na een behandeling zullen vloeistoffen op het oppervlakte blijven liggen en makkelijk te verwijderen met een doek. U zult een groot verschil waarnemen.
Oppervlaktebeschadigingen kunnen onze monteurs op kleur wegwerken. De beschadiging valt dan bijna niet meer op.

ONDERHOUD LEER

Leder kan bij uitdrogen scheuren of afbladdering gaan vertonen. Door tijdig de stoel te behandelen blijft het leer mooi, worden gevormde plooien niet kaal en gaat het leer niet scheuren. Bovendien is uw leren stoel nu weer beter beschermd tegen verkleuren en uitdrogen. Wij kunnen bijna alle vlekken verwijderen uit leer. Tip: wanneer u met uw hand makkelijk over het leer glijdt dan is het leer nog in goede conditie. Gaat uw hand stroef over het leren oppervlakte, maak dan een afspraak met een van onze monteurs.
Leder is een natuurproduct. Tijdens het gebruik en de levensduur zal leer veranderen. Er kunnen plooien ontstaan, het leer kan meer gaan glimmen. Ook een voedende lederbehandeling zal het leer veranderen.

PREVENTIEF ONDERHOUD

Met een preventieve onderhoudsbeurt voorkomt u dure reparaties. Blijven de meubels goed functioneren. Wij voeren regelmatig preventief onderhoud uit aan bureaustoelen, bureautafels, kasten, ladeblokken en vergaderstoelen. Bouten worden gecontroleerd en aangedraaid. bewegende delen worden schoon gemaakt en gesmeerd. En alle ergonomische afstellingen worden op functioneren gecontroleerd.