Tijdens de Coronacrisis is persoonlijke hygiëne zeer actueel geworden. Het van belang de opgestelde regels na te leven. De belangrijkste 3 regels op gebied van hygiëne zijn:

  • Handen wassen
  • Het gezicht niet aanraken
  • Nies en hoest in de arm

Hoewel nog lang niet alles duidelijk is over het Coronavirus zijn wetenschappers het er over eens dat het virus enige tijd actief kan blijven op, voornamelijk, gladde oppervlakken. Een bureau, bureaustoel, muis en toetsenbord zijn voorbeelden waar het virus overgedragen kan worden. Regelmatig reinigen van deze gebruiksvoorwerpen is dan ook zeker aan te raden. Zeker wanneer meer dan één medewerkers aan hetzelfde bureau of toetsenbord werken raden wij de wipe doekjes voor hardware aan.
Natuurlijk geldt dit ook voor deurklinken, liftknoppen en kranen. Met vochtige doekjes en schoonmaakmiddelen kunnen dit soort voorwerpen worden gereinigd. 

TIP: reinig ook de deurknop of deurklink aan de buitenzijde van uw toegangsdeur, die wordt door iedere bezoeker vastgepakt.

verrijdbare afdroogdispenser

papieren handdoek dispenser voor aan de muur of verrijdbaar

  tegen droge handen

Droge handen? Gebruik een handcrême of zachte zeep

  reinig regelmatig uw toetsenbord, telefoon en muis

Wip doekjes voor telefoon, toetsenbord en muis

  Uw stoel weer coronavrij!

Grondige dieptereiniging van uw stoel

Hygiëne en 1,5 meter zichtbaarheid binnen uw bedrijf

Wanneer uw medewerkers weer naar kantoor komen is het belangrijk om contact en hygiëne in goede banen te leiden. Wij kunnen u daarbij helpen. Wij leveren waarschuwingsborden en stickers, reinigingsmiddelen en beschermingsmiddelen. Bij de ingang wordt duidelijk de social distance van 1,5 meter afstand aangegeven. Al dan niet voorzien van handreinigingsmiddelen. Verder duiden wij de looproutes aan met stickers en pijlen. materialen kunnen wij op korte termijn leveren en desgewenst bij u op locatie plaatsen. Neem voor meer info contact met ons op.

ingangs hygiene zuil desinfecteer   afstandsmatten corona
pijlen, looproute, waarschuwingsborden   bescherming bij receptiebalie en infodesk
spatschermen ook voor manicure   desinfecteermiddel corona

 

Reinig iedere dag uw spatscherm

De zogenaamde spatschermen, de acrylplaten die u vaak terugziet bij kassa's en helpdesken, kunt u het beste meermaals per dag schoonmaken. Het schoolmaken van plexyglass platen kan met een zachte doek en een sopje warm water. Gaat u poetsdoeken hergebruiken, was ze dan op minimaal 60 graden. Wist u dat wij een breed assortiment reinigingsmiddelen hebben op onze kantoorartikelen shop? Neem gerust een kijkje.

TIP: reinig ook regelmatig de bedieningsknoppen van de koffieautomaat.

Toiletbezoek op het werk

Inmiddels hebben wetenschappers coronavirus in ontlasting geconstateerd. Na een toiletbezoek geldt in alle gevallen handen wassen. Het effect om met koud of warm water te wassen is hetzelfde. In onze shop vindt u diverse zeep- en papierdispensers. Centerfeeds voorzien van afdroogpapier dat u afscheurd en na gebruik direct wegwerpt. Dit is zeker aan te bevelen boven stoffen handdoeken. Nu we vaker onze handen wassen, is het aan te raden om uw handen af en toe in te smeren met een handcrême, ook die vindt u in onze shop.

Grondige dieptereiniging bureaustoelen

Vele klanten van Versluis Kantoorinrichters maken al jarenlang gebruik van onze dienst Stoelreiniging. Met onze speciale dieptereiniging worden uw bureaustoelen of vergaderstoelen nat gereinigd, deze warme reingiging die tot diep in de vezels dringt reinigt grondig uw bureaustoel. Het vocht wordt onder druk uit het oppervlak gezogen. Daarna worden alle kunststof en metalen delen gereinigd. Optioneel kunnen wij de stof een vuilafstotende behandeling geven. Voor een klein bedrag worden u stoelen grondig gereinigd, zelfs hardnekkige vlekken kunnen wij in 99% van de gevallen verwijderen. 

Wilt u op korte termijn hulp bij het Coronaproof maken van uw bedrijfspand of kantoorruimte, neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij bieden diverse startpakketten aan, waarmee uw medewerkers weer snel terug kunnen keren naar kantoor.

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak