Onze jarenlange expertise op gebied van kantoorinrichting geeft ons de mogelijkheid om snel te schakelen in deze bijzondere tijd van de Corona pandemie. Veel mensen zijn sinds kort thuis gaan werken. Daaruit is gebleken dat vele werkzaamheden wel degelijk vanuit huis kunnen worden gedaan. Zelfs overleg is door videoconference goed mogelijk. De 1,5 meter samenleving is gemeengoed geworden, en zal nu ook doordringen binnen het kantoor. Hiervoor zijn een aantal noodzakelijke aanpassingen nodig op de werkvloer om medewerkers veilig en gezond te kunnen laten functioneren op de werkvloer.

 

waarschuwingssticker 1,5 meter

1,5 meter markeringen en waarschuwingen

  hygiëne mogelijkheden

Hygiëne is de basis van veilig werken

  veiligheid op de werkplek

Concentratie en afscheiding rond de werkplek

  veiligheid openbare werkplek

Spatschermen op openbare contactplekken

Versluis zorgt voor gezondheid op kantoor en thuis.

Nu men weer terugkomt naar kantoor, dienen er op korte termijn een aantal aanpassingen worden doorgevoerd. Vanaf de entree moet het duidelijk zijn hoe de veilige looprichttingen zijn met inachtneming van 1,5 meter social distancing. Bescherming rondom de werkplek, vergaderopstellingen en lunchruimtes wordt gecreëerd door afstand te houden. Dit kan door middel van markeringen, afscheiding en hygiëne. Het is verstandig om vooraf te zorgen dat de werkplekken schoon en opgeruimd zijn en de routing klaar is. Wilt u weten wat Versluis Kantoorinrichters voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

1,5 meter kantoor oplossingen voor de lange termijn

Om de 1,5 meter afstand te bewaken zal de bezetting op kantoor anders moeten zijn. De indeling van het kantoor zal moeten worden bekeken en worden aangepast. Het aantal werkplekken zal met 25% tot 40% verminderen. Het kantoor krijgt ook een andere functie. Het kantoor zal naast de werkplek functioneren als ontmoeten. De ontmoeting in de zin van kort overleg (informeel) en vergaderen (formeel) dient inspiratie te bieden in een sfeervolle ambiance. Door de verandering op kantoor is het aantal werkplekken lager, waardoor de thuiswerkplek belangrijker wordt. Deze nieuwe werkwijzen vragen andere inzichten met bijbehorende oplossingen. Hierbij kunnen we u begeleiden en adviseren. Zowel voor op kantoor als thuis. Wij zijn Corona voorbereid en hebben voor korte en lange termijn de oplossingen voor u klaar liggen. Wilt u op korte termijn al hulp bij het herinrichten van uw bedrijfspand of kantoorruimte, neem dan contact op met een van onze adviseurs.  

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak