Om besmetting met het Coronavirus te voorkomen bestaan er beschermende oplossingen voor kantoren en bedrijfspanden. Denk hierbij aan:

 • Spatschermen of plexyglass schermen
 • Monitor spatschermen
 • Bureaupanelen en scheidingspanelen
 • Afscheiding door kasten
 • Afscheiding door apothekerskasten
 • Afscheiding door plantenbakken
 • Verrijdbare akoestische panelen
 • Scheiding door visuals

Versluis Kantoorinrichters biedt als totaalaanbieder een breed scala aan oplossingen. Om u van dienst te zijn komen onze specialisten graag bij u op locatie om samen met u uw problemen in kaart te brengen. Om daarna u een passende oplossing aan te reiken. Dit hoeft niet altijd gepaard te gaan met grote investeringen. Wij kunnen uw kantoorruimte herindelen, hiervoor hebben wij een tekenservice. Door onze jarenlange ervaring met het oppimpen van kantoorinrichting zijn wij goed in staat tegen een scherpe prijs uw kantoorruimte of bedrijfspand Coronaproof in te richten. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Coronaproof oplossingen voor balies en kassa's

Voor receptiebalies, infobalies en kassa corners hebben wij spatschermen. Deze zijn ook bekend als kuchscherm, plexiglas scherm of acrylschermen. Deze spatschermen vangen gevaarlijk vocht op dat een virus kan bevatten. Tevens fungeren deze schermen als barrière scherm. Doordat het scherm zich tussen beide personen bevindt, doet men automatisch een stapje terug.
Wij leveren hangende en staande kuchschermen. De staande schermen kunnen met of zonder uitsparing worden geleverd. Dit kan handig zijn, wanneer u een pintransitie wilt afhandelen of post wilt overhandigen.
Ook voor manicuresis het scherm met uitsparing een uitkomst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of andere varianten neem dan contact met ons op.

plexyglass bescherming bij infobalies en kassa's   bescherming bij receptiebalie en infodesk
spatschermen ook voor manicure   Spatschermen voor aan plafond
spatschermen ook voor de ontvangstbalie   balie scherm met omgezette hoeken voor meer stabiliteit

 

Coronaproof oplossingen voor werkplekken

Als kantoorinrichter hebben wij een groot aantal oplossingen voor social distancing rond de werkplek. Naast de inmiddels bekende spatschermen leveren wij ook akoestische panelen in de vorm van bureaupanelen. Om de sociale afstand van 1,5 meter op kantoor te realiseren of looproutes in goede banen te leiden kunnen er opstellingen worden gemaakt met kasten of apothekerskasten. Hieronder ziet u enkele voorbeelden. Wij leveren ook roomdeviders, die looproutes kunnen afbakenen. Door onze jarenlange ervaring met het inrichten en herinrichten van kantoorruimtes, zijn wij op korte termijn in staat om uw kantoren Coronaproof aan te passen. Onze voorstellen kunnen wij met onze tekenservice voor u uitwerken.
Vanzelfsprekend werken onze interne verhuizers volgens de richtlijnen van het RIVM.
Wat kunnen wij voor u betekenen:

 • Risico analyse maken.
 • Herinrichten van kantoorruimtes, entrée, vergaderuimtes, trainingruimte en lunchruimte.
 • Uw bedrijfspand voorzien van beschermende middelen, zoals kuchschermen, hygiëne voorzieningen en looproutes.
 • Tekenservice voor herinrichting
 • Dieptereiniging van uw bestaande bureaustoelen en vergaderstoelen
 • Intern verhuizen/ verplaatsen van kantoormeubilair
voordelige oplossing corona bescherming voor bestaande bureauwanden   voordelige oplossing corona bescherming voor bestaande bureauwanden
voordelige oplossing corona bescherming tussen 2 bureaus   spatscherm voor aan monitorarm
apothekerskast zorgt voor een natuurlijke afscheiding van de werkplek   verticale beplanting als afscheiding
workbaench acrylschermen   concentratiescherm  

 

CORONAPROOF OPLOSSINGEN VOOR DE VERGADERRUIMTE

Om de 1,5 meter social distance aan te houden in de spreekkamer of vergaderruimte is best wel lastig. Deze ruimtes zijn vaak ingericht om de groepsomvang die maximaal geldt binnen uw organisatie. Doorgaans betekent de 1,5 meter richtlijn een halvering van het aantal personen dat nog in de ruimte kan deelnemen aan de vergadering. Omdat veel bedrijven in shifts op kantoor zullen gaan werken, is video conferencing met MS Teams of Zoom een uitkomst. Het deel van de medewerkers dat aanwezig is op kantoor kan plaatsnemen in de vergaderruimte, de medewerkers die thuiswerken communiceert via een videoverbinding.
Om zichtbaar te maken welke stoelen beschikbaar zijn in de vergaderruimte kan er met stickers worden gewerkt, of met transparante spatschermen. Gaat u uw vergaderruimte opnieuw inrichten, dan hebben wij oplossingen die al rekening houden met 1,5 meter afstand. Veel scrumopstellingen voldoen hier al aan. Denk bijvoorbeeld aan losstaande oplossingen, zoals de Vepa verrijdbare stoel met wegklapbaar blad voor uw notitieblok of laptop. Deelnemers kunnen voldoende afstand nemen en toch goed met elkaar communiceren.

vergaderspatscherm   vergaderen met kuchscherm, ook voor flexwerkplekken
verrijdbare vergaderstoelen met eigen tafelblad   vergaderen met 1,5 meter tussenruimte
veilig vergaderen 1.5 vergaderen   veilig vergaderen in de vergaderunit

 

Coronaproof oplossingen voor horeca en kantine

De horeca heeft zwaar te verduren onder de coronacrisis. Voor eetgelegenheden hebben wij een mooie portable oplossing. Een transparant scheidingspaneel dat gemakkelijk tussen bistrotafels kan worden geplaatst. De panelen op kolompoot zijn gemakkelijk te verplaatsen, waardoor u ze flexibel kunt opstellen. Naar gelang van de drukte en bezetting van de tafeltjes stelt u de scheidingspanelen op. Ook voor bedrijfskantines en lunchruimtes op kantoor hebben wij passende oplossingen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

horeca scherm   horeca scherm portabel
staande schermen in kantine   safety scherm voor in kantine, ook als verrijdbaar verkrijgbaar
Afscheiding van plexiglas en stoffering zodat akoestiek niet wordt verslechterd   treinzitbank met corona schermen

 

diverse corona oplossingen

De Coronaproof oplossingen van Versluis zijn zeer uiteenlopend. Ook voor wachtkamers in tandartspraktijken, gezondheidscentra en dokterspraktijken hebben wij diverse oplossingen.
De deurklink is een bron van bacteriën, maar ook voor virussen. Onderstaande deuropener kunnen wij op korte termijn voor u installeren.

wachtkamerbank coronaproof 1,5 meter afstand   voetdeuropener

Wilt u op korte termijn hulp bij het Coronaproof maken van uw bedrijfspand of kantoorruimte, neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij bieden diverse startpakketten aan, waarmee uw medewerkers weer snel terug kunnen keren naar kantoor.

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak