Zorg dat medewerkers alert blijven op de 1,5 meter social distance op kantoor

Als we opperviroloog Marion Koopmans van het Erasmus MC mogen geloven, is het zeker dat we een tweede coronagolf krijgen. Hoe groot deze golf wordt, hangt af van hoe wij als samenleving de beleidsadviezen (blijven) opvolgen. Er lopen nu veel meer besmette bronnen rond dan bij de eerste golf. Toen was er slechts één bron. De kans is groot dat de volgende coronagolf veel meer impact heeft, met alle gevolgen van dien. Met een coronascan blijft uw bedrijf of organisatie uit de gevarenzone.

"Als het misgaat hebben we een megaprobleem"

"Als het misgaat, hebben we een megaprobleem." De uitspraak van de hoogleraar virologie én wereldleider binnen het onderzoek naar virusverspreiding, zet aan tot nadenken. Het is van groot belang om alert te blijven en de aangeleerde gedragscodes te blijven naleven, om de virusoverdracht tot een minimum te beperken. Juist als alles weer normaal voelt, ligt het in de menselijke aard om te verslappen. Als de RIVM-cijfers over ziekenhuisopnames en dodentallen ten gevolge van het coronavirus laag blijven, denken we al snel dat het zo’n vaart niet loopt.

Het is belangrijk dat reminders en waarschuwingen duidelijk zichtbaar zijn binnen uw werkomgeving. Dat er mogelijkheden worden gecreëerd om de 1,5-metersamenleving ook op kantoor te handhaven. Versluis Kantoorinrichters helpt u de komende maanden op weg met een wekelijkse tip. Wilt u iedere week een coronatip ontvangen? Meld u dan aan.

Reminders die ons alert houden

Versluis Kantoorinrichters heeft opvallende stickers in geel en rood, waarschuwingsborden en looproute aanduidingen, om iedereen op de werkvloer continu te attenderen op de gevaren van corona. Wij hebben voor contactplekken een breed assortiment spatschermen, ook wel kuchschermen genoemd. Het is van groot belang uw medewerkers te blijven attenderen op 1,5 meter sociale onthouding (social distancing), hoesten of kuchen in de elleboog, geen handen te schudden en minimaal 20 seconden grondig handen te wassen. Wij leveren zowel zuilen met desinfecterende handgel als handdoek-dispensers en deuropeners. Ze worden desgewenst gemonteerd.

Versluis Kantoorinrichters heeft jarenlange ervaring met het herinrichten van kantoren en brede inkoopkanalen. Wij zijn hierdoor perfect in staat om een goed en doordacht advies uit te brengen. Maak gebruik van een zeer aantrekkelijk consult, in de vorm van een coronascan. Een volledig consult kost tussen de € 150 en € 250. U ontvangt hiervoor een deskundig rapport op maat, met alle punten van aanpak om uw bedrijf coronaproof te maken.

De Corona-scan: dit krijgt u ervoor

De coronascan wordt bij u op locatie uitgevoerd. Samen met onze expert wordt uw bedrijf van A tot Z doorgenomen. Waar zitten de knelpunten en wat zijn de gevarenzones? Met welke middelen dienen u en uw medewerkers te worden beschermd? U krijgt antwoord op alle vragen. Onze expert brengt alles in kaart en werkt dit uit in een helder rapport. U krijgt binnen enkele dagen een rapportage met advies. Als u het herinrichten aan ons overlaat of de producten bij ons aanschaft, worden de kosten van het consult naar ratio gedeeltelijk of volledig gecrediteerd.

Heeft u vragen over onze professionele corona-scan? Neem gerust contact met ons op. Wilt u alle coronaproof-tips ontvangen? Meld u dan aan en ontvang iedere week een tip en onze periodieke nieuwsbrief. U vindt op onze website ook waardevolle informatie over onze Corona Helpdesk, Corona hygiëne en Corona bescherming.

spatschermen tussen kappersstoelen voor kapperszaak
Spatschermen voor kapperszaken
  Goedkoop opzetwandje coronaproof spatscherm
Goedkope opzetspatschermen voor bureaus
  hygiënezuil voor kantoren
Hygiënezuil voor winkels en kantoren
  spatscherm voor op receptiebalies
Kuchscherm voor receptiebalies

Wilt u meer informatie over onze Corona-proof aanpak, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

bel voor info of het maken van een afspraak   maak een afspraak