u bevindt zich hier: Diensten > Zitinstructie

Zitinstructie/Arbotoetsing van de werkplek

Een sfeervolle en prettige werkomgeving is mooi, maar ook nog een gezonde goed ergonomische werkhouding is nog beter. Als basis is een goede ergonomische stoel van belang op kantoor. Een bureaustoel kan wel alle instellingen en functies hebben, maar deze moet je wel goed gebruiken. De juiste instelling ofwel zitinstructie is belangrijk. Onze adviseurs hebben jarenlang ervaring en opleiding gehad om de mensen goed te laten zitten.

Door een juiste zithouding kunnen we de werkvlak hoogte bepalen. We kunnen op maat een rapportage verstrekken, zodat u voor de toekomst de instelling per persoon kan terug zoeken wanneer deze persoon intern naar een ander kantoor gaat. Bij de werkplekinventarisatie kijken we tevens naar ander zaken, zoals positie, oogafstand en hoogte van het beeldscherm, vloeroppervlak per werkplek, daglicht etc.

Kortom we maken een compleet rapport op, zodat u een werkomgeving binnen de organisatie creëert die aan de meest recente Arbo normen voldoet.

 Indien u prijs stelt op een bezoek van een van onze adviseurs kunt u contact opnemen via 073-8000 266 of via ons contactformulier, mailen naar info@versluisbv.nl kan natuurlijk ook

 

Contact opnemen met Versluis Kantoorinrichters

 

Contact opnemen met Versluis Kantoorinrichters

 

bel voor meer informatie