u bevindt zich hier: Nieuws > Zithouding

Ergonomische bureaustoel

ErgoBalance dé preventieve aanpak van rugklachten

Een goede werkhouding begint bij een goede zithouding. Een ergonomische bureaustoel is daarom een must en staat aan de basis van uw juiste zithouding.

Een goed afgestelde bureaustoel, voorkomt veel lichamelijke klachten, deze klachten lopen zeer uiteen. Versluis Kantoorinrichters heeft jaren ervaring in het geven van zitinstructies, wij zijn o.a. de volgende klachten in de praktijk tegengekomen, wat een goed afgestelde ergonomische bureanstoel had kunnen voorkomen:

 • Klachten in de nek
 • Klachten in de rug
 • Last van polsgewrichten
 • Verkeerde houding van de bekken
 • Vermoeiheid
 • Koude voeten
 • Tintelende benen
 • Klachten in de lage onderrug
 • Verkrampte houding van de schouders (werken met opgetrokken schouders)
 • Klachten in de armen
 • Stijfheid bij opstaan en wegwandelen na langdurig zitten
 • Slapende ledematen

Met een goede ergonomische bureaustoel én een goed afgestelde stoel vermindert u veel lichamelijke klachten, en werkt u aan een preventieve aanpak van bovenstaande klachten. Hiermee voorkomt u ziekteverzuim. Bovendien voelt een werknemer zich prettiger door de beweging die een goede ergonomische stoel stimuleert.

 

Versluis Kantoorinrichters voor de juiste zitinstructie

In samenwerking met uw organisatie geven wij graag zitinstructies op locatie bij uw organisatie aan uw medewerkers. Versluis Kantoorinrichters heeft hier ruime ervaring in en wij krijgen hier zeer positieve reacties over. Wij bieden ook de mogelijkheid om een bureaustoel als proefplaatsing op locatie neer te zetten, zodat u een stoel in de praktijk kunt uitproberen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen met Versluis Kantoorinrichters

Breed assortiment ergonomische bureaustoelen

Versluis Kantoorinrichters heeft een breed assortiment ergonomische bureaustoelen. Hiervoor kunt u terecht op onze website of in onze showroom in Den Bosch.

Nieuw: Ergo Balance bureaustoelen

Iets afleren is veel moeilijker dan iets nieuws aanleren. U wilt na misschien jaren de verkeerde zithouding te hebben aangenomen nu goed gaan zitten. Onze ervaring is dat het afleren van een verkeerde zithouding met een normale verstelbare bureaustoel zeer lastig is. Met de ErgoBalance stoel gaat dit bijna op een natuurlijke wijze:
Nadat de bureaustoel goed is afgesteld, staan uw benen automatisch in een hoek van 90 graden. Heeft goede ondersteuning in uw onderrug en zijn uw schouders ontspannen. In deze houding balanceert u in uw natuurlijke houding en wordt onbewust uw wervelkolom subtiel gestimuleerd actief te zijn.
In onze showroom hebben wij de Ergo Balance bureaustoel demonstratieklaar staan. Deze nieuwe ontwikkeling moet u beleven! Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar onze showroom en laat u voorlichten door een van onze adviseurs.

 

Contact opnemen met Versluis Kantoorinrichters

Rovo ErgoBalance bureaustoel

 

Prijzen van ergonomische bureaustoelen

De prijzen van een bureaustoel lopen ver uiteen. Ieder merk en type heeft vele uitvoeringen. Bovendien kunt u kiezen uit vele soorten en kleuren stof. De stof die u uiteindelijk kiest heeft ook weer invloed op de belastbaarheid van de stoel en dus de levensduur. Wilt u meer weten over de prijzen van onze bureaustoelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

bel voor meer informatie