u bevindt zich hier: Nieuws > Zit sta bureaus

Zit sta bureaus: afwisseling is het geheim

Last van stramheid bij het opstaan na enige tijd zittend werk te hebben verricht? Tintelend gevoel in uw ledematen of slapende voeten? Dan heeft u een goede reden om nu verder te lezen.
We verrichten steeds vaker en langer zittend werk. Een goede zithouding aannemen komt nauwkeurig en het bewust zijn hiervan verdwijnt snel naar de achtergrond. Een verkeerde zithouding afleren is nog moeilijker.
Een goede oplossing hiervoor is zit-sta werken. Omdat de houding voor u waarschijnlijk nieuw is, hoeft u geen verkeerde houding af te leren! Bovendien kunt u bij een zit/ sta bureau altijd eenvoudig de hoogte verstellen. Dus bij zittend werk kunt u uw bureau ook op de ideale hoogte afstellen. Iets wat bij oudere bureaus helemaal niet kan, of moeilijk af te stellen is. Vaak kan de hoogte alleen met boutjes worden versteld. Met een zit sta werkplek vangt u dus twee vliegen in één klap. U kunt staand werken én u stemt de optimale werkhoogte af op uw ideale zithouding.

Waarom staand werken

Wanneer u ontspannen staat heeft u de meest optimale houding. Zo begint ook de zitinstructie van Versluis Kantoorinrichters. Wanneer u staat zijn er geen drukpunten, behalve bij uw voeten. Zo heeft u de optimale doorbloeding. Doordat uw benen niet meer zijn afgekneld krijgt u geen tintelende ledematen meer. Een slechte gewoonte is zittend werken met uw benen over elkaar geslagen. Dit is bij staand werk onmogelijk. Staand achter uw bureau verandert u automatisch regelmatig van houding. Hierdoor blijft u actief, reacties van mensen die deels staand zijn gaan werken is dat staand werken meer energie en meer creativiteit geeft. Door aandacht te schenken aan het welzijn van uw medewerkers en te kiezen voor een zitsta werkplek, bevordert u de inzetbaarheid en de tevredenheid van uw medewerkers.

Ergonomisch werken ergonomisch zitten Versluis Kantoorinrichters adviseert u graag

Goedkoop zit/ sta bureau

Er zijn verschillende oplossingen voor een zit/ sta bureau. Versluis Kantoorinrichters helpt u graag met een ergonomische oplossing voor zit/ sta werken. Allereerst kunt u kiezen uit slinger verstelbare bureaus. Een luxere oplossing is een elektrisch verstelbaar bureau. Met 2 knoppen bedient u het blad omhoog of omlaag. Wanneer u flexwerkplekken gebruikt, kunt u kiezen voor een bedieningspaneel met een aantal geheugens.
Wij kunnen u ook adviseren om uw bestaand kantoormeubilair te upgraden. Met de vervanging van een onderstel maakt u van uw huidig meubilair ergonomisch meubilair.

bekijk assortiment

Advies is geen overbodige luxe

Het geheim van staand werken is eigenlijk de afwisseling! Staan kost ongeveer 20% meer energie. Juist de afwisseling van staand en zittend werken is goed voor uw lichaam. Zo blijft u mobiel en energiek. Bij staand werken let u allereerst op uw houding, deze is ontspannen. De schouders laat u ontspannen hangen. Uw onderarmen rusten of zweven boven uw bureaublad.
Versluis Kantoorinrichters heeft jarenlange ervaring en expertise op gebied van ergonomisch werken. Onze adviseurs delen graag met u hun kennis. Naast de ergonomie van uw medewerker, adviseren zij over kwaliteitsverschillen, duurzaamheid en mogelijke uitvoeringen. Denk hierbij aan kleur, houtdecor, model poot, kabelmanagement, elektrificatie en geluidsdemping. Wilt u een gesprekspartner met kennis van zaken, neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak om een zit sta bureau te testen

maak een afspraak om gratis een zit sta bureau uit te proberen

 

Elektrisch zit sta bureau op proef

Vario is één van de toonaangevende merken op gebied van ergonomisch zittend en staand werken.

Tijdelijk hebben wij een actie en krijgt u een elektrisch zit sta bureau bij u op locatie op proef. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

  • Bedieningspaneel met geheugen
  • Brede persoonlijke lade onder blad
  • Nette wegwerking van kabels in kabelaorta
 

test nu uit op uw eigen locatie