u bevindt zich hier: Noviteit > Verlichting

Force One, de intelligente kracht achter de nieuwe LED stalamp

staande lamp voor aan het bureau, voor een goed verlichte werkplekDirect aan de rand van het bureau staat de Force One, de nieuwe aanwinst van Versluis Kantoorinrichters. Deze nieuwe vedette met technische superkrachten komt uit de Duitse fabrikant Nimbus. Deze LED stalamp draagt een veelzeggende naam gebaseerd op het Star Wars motto "May the Force be with you".
Deze vloerlamp is zeer efficiënt en heeft een zeer slank design om door een ringetje te halen. De kop van de lamp is slechs 2 cm dik. De staander heeft een slank silhouet met een licht gebogen vorm. De voet is zwaarder uitgevoerd, en bevat het "brein". Hierin bevindt zich het volledige besturingssysteem. Wat zich uitstrekt tot o.a. zwermtechnologie. Via een radiosignaal kan de Force One met andere lampen communiceren, om zo bijvoorbeeld een groep vormen met andere lampen om zo een bepaald lichtscenario te realiseren.

 

Versluis Kantoorinrichters ook voor uw belichtingsplan op kantoor

U begrijpt dat Versluis Kantoorinrichters meer in huis heeft dan het adviseren en leveren van kantoormeubelen. Wij realiseren volledige projectinrichting van vloerbekleding tot aan kantoorverlichting. Bekijk ook overige verlichting van Versluis Kantoorinrichters.
Uit onderzoek van TU Eindhoven blijkt dat jaarlijks 2 miljoen euro verloren gaat aan verlies in productiviteit door verkeerd belichte werkplekken. Bovendien bespaart u extra vanwege de energiezuinige LED verlichting.

Er valt nog veel winst te behalen in:

  • Fabriekshallen
  • Ziekenhuizen
  • verzorgingstehuizen
  • Kantoorruimtes en kantoortuinen
  • Werkplaatsen
  • Individuele werkplekken

Beter licht: productiever, positiever en minder vaak ziek

LED lamp voor op kantoor, goed verlichte werkplek is van groot belang voor het welzijn van uw medewerkerJazeker, zo belangrijk is een goed verlichte omgeving, met name in de wintermaanden of op plaatsen waar nauwelijks daglicht komt.
Laat u goed adviseren door Versluis Kantoorinrichters en maak vrijblijvend een afspraak.
Uiteraard hebben wij ook nog andere verlichtingsoplossingen, bijvoorbeeld van Waldmann. In onze showroom vindt u de Lavigo staande lamp, uitgerust met direct en indirecte LED verlichting. Geschikt om 2 werkplekken te verlichten.
Met ongeveer 12000 lumen bent u verzekerd van een goed verlichte werkplek. De kleurtemperatuur is 4000K, wat richting daglicht gaat. De Waldman Lavigo is leverbaar in met bewegingssensor of dagritmegestuurd te verkrijgen. Bezoek onze showroom of maak een afspraak. Wij zien u graag terug in onze showroom in Den Bosch langs de A59.

 

Contact opnemen met Versluis Kantoorinrichters