u bevindt zich hier: Diensten > Verhuizing

Interne verhuizingen

Door veranderingen in organisatie en werkwijze, moet de indeling binnen kantoor ook veranderd worden. Wanneer de bureaus niet eenvoudig aangepast kunnen worden aan de nieuwe gebruiker, moeten de middelen i.p.v. de mensen verhuisd worden. Deze interne verhuizingen nemen wij u graag handen.

Alvorens de werkelijke interne verhuizing gaat plaats vinden gaan we de inrichting inventariseren. Deze inventarisatie werken wij in een overzicht uit en maken apart een nieuwe indelingstekening van uw kantoor. Deze inventarisatie en tekeningen kunt voor de interne verhuizing met uw collega’s bespreken. Na definitieve indelingsplan verhuizen onze vakbekwame mensen de inventaris. Zo voorkomt u onnodige discussies achteraf. Onze medewerkers hebben jarenlange montage ervaring en hebben de juiste gereedschapmiddelen. Indien er geen vastlegging is van de juiste werkplek instelling kunnen we dit ook vooraf inventariseren. Zo kunnen de gebruikers direct na de interne verhuizing op de juist hoogte werken.

Wij kunnen u een aanbieding verstrekken voor werkzaamheden tijdens en buiten kantooruren. Indien gewenst verzorgen wij ook interne verhuizingen in het weekend. Bel 073 – 80 00 266 en maak vrijblijvend een afspraak