u bevindt zich hier: Producten > Tuinmeubilair

Tuinmeubilair voor uw kantoor en organisatie

buitenmeubelen voor op kantoor of bedrijfstuin koopt u bij Versluis kantoorinrichters

 

Er zijn vele manier om uw werkzaamheden te verricht. Het sleutelwoord voor gezond werken is afwisseling! Eén van de manieren om werkzaamheden op kantoor afwisselend en aangenamer te maken is buiten werken. Helemaal in lijn met het nieuwe werken kiest u voor een totaal andere aanpak met een concept van buiten werken, buiten vergaderen, buiten lunchen. De nieuwe buitenmeubelen voor zakelijk gebruik zijn niet alleen mooi en een aanwinst voor uw organisatie, het draagt ook bij aan het welzijn en de gezondheid van uw medewerker. Even tijdens de lunch naar buiten is extra ontspannen, even weg van alle hectiek op kantoor, even opladen om er daarna weer tegenaan te gaan! Bekijk het assortiment tuinmeubelen voor kantoor en organisatie.

Vitamine D opdoen is een must!

Vitamine D doet u op in de zon. 3 à 4 per week zo'n 30 minuten onbeschermd zonnen is nodig om voldoende vitamine D aan te maken. Kortom dagelijks buiten lunchen, en u bent voldoende beschermd tegen vermoeidheid of depressie en u bouwt de nodige weerstand op. Wacht niet langer met het creëren van een leuke kantoortuin en gun uw organisatie de o zo nodige buitenlucht. Maak vrijblijvend een afspraak voor advies.

Contact opnemen met Versluis Kantoorinrichters

Inspiratie en advies van Versluis Kantoorinrichters

Heeft u een patio of bedrijfstuin en wilt u tuinmeubilair voor buiten lunchen, vergaderen of lounchen in de pauze, neem dan vrijblijvend contact op met Versluis Kantoorinrichters. Wij hebben voor iedere situatie een oplossing! Wij verkopen buitentafels, terraszitjes, buitenstoelen, loungebanken, maar ook een echte eyecatcher, zoals het design masker Nemo waar u heerlijk in kunt zitten, vindt u bij ons. De Nemo is leverbaar in diverse kleuren en geschikt voor buiten. U kunt deze prachtige designstoel nu uitproberen in onze showroom.

Wij leveren onder andere:

  • buitenmeubelen voor openbare ruimte
  • buitenmeubilair voor scholen
  • tuinmeubilair voor bedrijven en organisaties
  • meubilair voor kantoortuinen

Buiten ontmoeten, buiten vergaderen

Heeft u bij uw bedrijf een terras, buitenruimte, patio of grasveld, dan leent zich deze ruimte uitermate om uw bedrijfscultuur verder uit te bouwen. Wanneer u uw buitenruimte bij het kantoor efficiënt inricht, dan kunt u er vergaderen, relaties en klanten ontmoeten. En vergeet natuurlijk de vrijdagmiddagborrel niet, in de heerlijke middagzon. Daar doet u uw personeel een groot plezier mee.

De service van Versluis Kantoorinrichters gaat verder

Versluis Kantoorinrichters is totaalaanbieder, wij leveren vrijwel ieder merk. Wij kunnen uw plannen en ideeën omzetten in een tekening. Natuurlijk bezorgen en installeren wij uw tuinmeubilair. Én wij verzorgen het periodieke onderhoud! Kiest u voor houten meubelen dan kan dit periodiek worden gereinigd en behandeld tegen weersinvloeden. Kunststof tuinmeubelen worden periodiek gereinigd. Wilt u meer weten wat Versluis Kantoorinrichters voor u kan betekenen, neem dan nu contact met ons op.

Contact opnemen met Versluis Kantoorinrichters