u bevindt zich hier: Diensten > Stoelenreiniging

Reinigen en stofferen van stoelen

Reinigen van stoelen

Het kantoor wordt met regelmaat schoongemaakt. De bureautafels, kasten worden schoonmaakt. De vloer wordt gestofzuigd en harde vloeren worden ook nog gedweild. Het ziet er netjes en verzorgd uit. Maar heeft u wel eens op de zitting van uw stoel geklopt? Heeft u gekeken hoe de bovenkant van de rugleuning eruit ziet? De stoel zit vaak vol met vlekken, stof en bacteriën. Door het reinigen van de bekleding geeft u de stoelen weer een frisse uitstraling.

Wij reinigen bij u op locatie of bij ons op kantoor. De stoelen kunt u na ca. 8 uur weer in gebruik nemen. Voor de tijdelijke overbrugging kunnen we bij kleine aantallen stoelen plaatsen of kunt u stoelen huren. Na een persoonlijk overleg kunnen we u een passend voorstel doen. We hebben vaste tarieven per stoel afhankelijk van de aantallen.

Stofferen van stoelen

Wanneer we de vlekken niet goed kunnen verwijderen, de bekleding van de stoel kapot is of de vulling van de kussens is dun geworden, dan kunt u overwegen om de zit- en/of rugkussen te herstofferen of compleet te vervangen. Na een inspectie van de stoel kunnen onze servicemedewerkers u een advies geven wat de beste oplossing is. Wij stofferen alle merken stoelen. U kunt kiezen of u de oorspronkelijke of een andere stofsoort en kleur wilt. Voor de tijdelijke situatie hebben we een passende oplossing.

Klik hier voor informatie