u bevindt zich hier: Contact > Showroom

 

Showroom Versluis Kantoorinrichters

showroom Versluis Kantoorinrichters

De showroom van Versluis Kantoorinrichters bevindt zich in Den Bosch op het bedrijventerrein De Rietvelden. Onze showroom is vrij toegankelijk, en u kunt er terecht voor advies van uw kantoorinrichting, inspiratie, uittesten van ergonomische stoelen en wij geven zitinstructies voor de juiste zithouding.
Regelmatig hebben wij showdagen waarbij wij een specifiek onderwerp uitlichten, dat kan gaan over ergonomisch werken, het nieuwe werken of sfeermakers voor op kantoor. Onze showroom wordt steeds op de nieuwe thema's afgestemd. Kom gerust eens binnen om inspiratie op te doen voor uw kantoorinrichting. Onze adviseurs blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends door internationale beurzen te bezoeken. Wij helpen u dan ook graag door het juiste advies te geven. Of het nu om een mooie inrichting gaat of technische oplossingen bij Versluis Kantoorinrichters bent u aan het juiste adres. Bezoek onze showroom, bel even, dan zorgen wij dat een adviseur voor u beschikbaar is.

  bel voor meer informatie

Dé specialist voor kantoorinrichting en projectinrichting

Versluis Kantoorinrichters heeft brede ervaring met het adviseren en inrichten van kantoren en organisaties. Wij vertegenwoordigen vrijwel alle merken, waardoor een onafhankelijk advies kunnen geven. Wij verzorgen ook tekenservice indien u dat wenst, uw toekomstig meubilair wordt dan ingetekend op de plattegrond van uw bedrijf. Zo krijgt u een goed beeld van uw nieuwe inrichting. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Maak nu een afspraak met een adviseur voor gratis advies.

Bezoek de showroom van Versluis Kantoorinrichters om inspiratie op te doen

U kunt bij ons terecht voor:

 • Alle kantoormeubilair
 • Buiten meubilair
 • Ergonomische oplossingen, maar ook zit/ sta werken en vergaderen
 • Akoestische oplossingen
 • Verlichting, tip; ontdek biodynamisch licht
 • Roomdeviders, zoals scheidingswanden
 • Kabelmanagement, zoals stroom- en datavoorziening in bureaus en vergadertafels
 • Vloer, raam en wand aankleding
 • Beplanting voor op kantoor
 • Sfeerverbeteraars voor op kantoor, zoals decoratie
 • Kantoorartikelen

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor vrijblijvend advies

  maak een afspraak advies

 

Versluis Kantoorinrichters ook voor service en reparatie

In onze showroom is ook een werkplaats gevestigd waar reparaties en onderhoud wordt uitgevoerd. U kunt bijvoorbeeld uw defecte bureaustoel in de showroom afgeven. Onze monteurs kunnen u gratis een prijsopgave doen van de uit te voeren reparatie. Ook het stofferen van een versleten zitting behoort tot de mogelijkheden.
Maar ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht. Het reinigen van vergaderstoelen en bureaustoelen is een dienstverlening van Versluis Kantoorinrichters waar veel gebruik van wordt gemaakt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

  contact opnemen