u bevindt zich hier: Nieuws > Showdagen

Showdagen juni 2017 bij Versluis Kantoorinrichters

Wegens succes kunt u op afspraak onze show nog bezoeken. U krijgt dan een uitgebreide rondleiding in onze showroom, waar nu de nieuwste collectie staat. 

Op 27, 28, 29 en 30 juni 2017 vinden onze populaire showroomdagen weer plaats. Wij zijn er dit keer in geslaagd om de showroom volledig met de nieuwste trends in te richten. Werken anno 2017/ 2018 is zeker niet saai! Warme kleuren, natuurlijke materialen en aaibare stoffen. De werkomgeving neigt steeds meer naar het huiselijke en is dan ook zeker geïnspireerd door o.a. Scandinavische invloeden. Absoluut de moeite waard om te komen bekijken.

Ondanks dat sfeer in de werkomgeving steeds meer aandacht krijgt, verliezen wij ergonomie niet uit het oog. Versluis Kantoorinrichters weet beide aspecten op de juiste manier te combineren. Hoe wij dat doen? Dat leggen wij graag uit tijdens onze Showroomdagen van zomer 2017.
Meld u gratis aan voor een van onderstaande dagen, dan zorgen wij dat er een adviseur beschikbaar is om u rond te leiden. Bovendien zorgen wij voor een hapje en een drankje.

Waar: Showroom Den Bosch, Rietveldenweg 88
Gratis parkeren (ingang parkeerhavens tegenover de Sligro).

Wanneer: 27, 28, 29 en 30 juni tussen 9:00 tot 17:00 uur. Doorlopende rondleidingen en presentaties.

Aanmelden voor gratis toegang voor de showdagen bij Versluis Kantoorinrichters

meld gratis aan