u bevindt zich hier: Noviteit > Scheidingswand

 

Wat u moet weten over scheidingswanden

Versluis Kantoorinrichters adviseert u graag over de juiste keuze van bureauwandjes, scheidingswand, callcenter werkplek, akoestisch demping voor kantoortuin of scheidingspanelen

Er ontstaan steeds meer open kantoorruimtes. Hierdoor is er behoefte aan geluidsdemping, concentratie en privacy. Deze aspecten zijn het uitgangspunt voor u om het juiste type scheidingswand te kiezen. De soort behoefte bepaalt een belangrijk deel van de aanschafprijs. Een scheidingswandje tussen of om een bureau om privacy of "geborgenheid" te creëren kan aanzienlijk goedkoper uitvallen dan wanneer een scheidingswand ook akoestische eigenschappen dient te hebben. Binnen akoestische geluidsschermen is er een breed scala aan kwaliteiten en mogelijkheden. Onze adviseurs adviseren u graag met het maken van een goede keuze, maak nu een afspraak.

 

Akoestische demping

Een goed akoestisch paneel drukt de geluidsdemping uit in dempingscoëfficiënt. Hoe hoger de letter (A is het hoogste) van de dempingsfactor des te beter de demping. De deskundige adviseurs van Versluis Kantoorinrichting helpt u verder op weg met het bepalen van de juiste keuze. Wij vertegenwoordigen vele merken op het gebied van akoestische panelen, bureauwanden, scheidingswanden en andere akoestische oplossingen. Versluis Kantoorinrichters maakt desgewenst in samenwerking met enkele producenten eigen scheidingswanden. Hierdoor kunnen wij u prijsgunstige oplossingen aanbieden. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

 

Waarvoor wilt u een scheidingswand gebruiken?

Een scheidingswand kan de volgende functies hebben:

  • Akoestische geluidsdemping
  • Creëren van sfeer binnen uw kantoorruimte
  • Creëren van een inspirerende werkomgeving
  • Kleine werkruimtes creëren waar men ongestoord kan werken
  • Meer privacy en/ of geborgenheid als werkplek bieden

Het is belangrijk dat medewerkers kunnen werken in een prettige omgeving. In een ruimte die geborgenheid en rust uitstraalt kan men rustig en geconcentreerd werken. Dit komt zeker de productiviteit ten goede. Een prettige werkomgeving nodigt bovendien uit tot creativiteit en inspiratie. Een situatie die absoluut bijdraagt aan het welzijn van uw mensen! Bekijk nu ons assortiment akoestische oplossingen en scheidingswanden.

Inspiratie hoe u met scheidingswanden sfeer creëert

Het zal u verrassen welke oplossingen er allemaal zijn die bijdragen aan een betere akoestiek en de sfeer binnen uw organisatie verhogen. Zo leveren wij akoestisch dempend kunstwerk voor aan de muur, maar kunnen wij ook akoestische lampen aanbieden of wat dacht u van karpetten met uw logo erop of iedere door u gewenste afbeelding.
Hieronder vindt u enkele oplossingen hoe u scheidingswanden, akoestische panelen of akoestische objecten kunt inzetten. Ook in onze showroom kunt u op dit gebied inspiratie opdoen. Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een afspraak met één van onze deskundige adviseurs te maken.

 

Contact opnemen met Versluis Kantoorinrichters

 

Impressie mogelijkheden scheidingswanden en akoestische oplossingen

 

Zelfs met verlichting kunt u de akoestiek verbeteren

verlichting met akoestische demping koopt u bij Verlsuis Kantoorinrichters

 

Scheidings wanden in goedkope en luxe klasse

van goedkope scheidingswanden tot de beste akoestische oplossingen voor kantoor tot zaal levert Versluis Kantoorinrichters

 

Concentratie werkplek, stilteplek, fluisterruimte op kantoor

Workbench, geluidsdempende ruimte, concentratieruimte, wisper room u vindt het allemaal bij Versluis Kantoorinrichters

 

Kunst, prints en decoractie als akoestische verbeteraar 

Kunst aan muur als akoestieke verbeteraar, vindt u bij Versluis Kantoorinrichters

 

Akoestisch dempende kunst aan de muur of plafond

Versluis Kantoorinrichters verrast u met de mogelijkheden in akoestische demping

 

Akoestische roomdividers, akoestische afscheidingen

Versluis Kantoorinrichters biedt tal van room dividers die uw kantoorruimte of kantoortuin opdelen in ruimtes met een prettige werksfeer

Nog meer inspiratie opdoen? Maak dan een afspraak met een adviseur of kom naar onze showroom.

Contact opnemen met Versluis Kantoorinrichters