u bevindt zich hier: Diensten > Proefplaatsing

Start vandaag nog met gezond werken

Probeer gratis een zit/ sta bureau uit

Onderzoeken liegen er niet om. Langdurig zitten is zeer slecht voor het lichaam. Daarom heeft Versluis Kantoorinrichters een unieke actie. We nodigen u uit om gratis een elektrisch bedienbare zit/ sta werkplek uit te proberen. Zo kunt u zonder risico's de voordelen van zittend en staand werken zelf ondergaan.

Proefplaatsing elektrisch zit/ sta bureau

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe werkplek, dan raden wij het zit/ staand werken aan. Uw gezondheid gaat immers boven alles. Tijdelijk bieden wij u de mogelijkheid om een elektrisch zit sta bureau met stahulp bij u op locatie te laten plaatsen. Vooraf krijgt u van ons een goed advies hoe u een zit sta bureau het beste kunt gebruiken. En na een korte instructie kunt u het elektrisch zit sta bureau zelf een tijdje uitproberen. Vrijblijvend uiteraard, bevalt het zit/ sta bureau niet, dan maken wij een afspraak om het bureau op te halen en bent u ons niets verschuldigd. 

Wacht daarom niet langer en maak via ons contactformulier kenbaar dat u gebruik wilt maken van deze actie

maak een afspraak om gratis de climate control chair uit te proberen

 

Proefplaatsing bureaustoel of stahulp

Goed zitten is belangrijk. In onze showroom heeft Versluis Kantoorinrichters een uitgebreide collectie bureaustoelen staan. Dit is een slechts een selectie van een breed assortiment. Wanneer u eens wilt ervaren wat de verschillen zijn, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. Daar zullen wij uw wensen en lichamelijke klachten inventariseren en een advies uitbrengen.

Wij hebben bureaustoelen die tegemoet komen aan diverse wensen. Zo zijn er stoelen die actief-zitten stimuleren, maar ook ergonomische stoelen die voldoen aan NEN1338 of zelfs de NPR richtlijnen. Stoelen waar 24/7 diensten worden gedraaid moeten weer aan andere eisen voldoen, hiervoor hebben wij de 24 uur stoel. Een stoel voor intensieve belasting, zowel in tijd als gewicht.

Proef zitten in de showroom is de eerste stap. Echter kan men niet altijd direct bepalen of de nieuwe stoel van uw keuze ook de juiste stoel is. Of wanneer meerdere personen moeten beslissen over een projectstoel, dan plaatsen wij graag bureaustoelen bij u op proef. U probeert de stoel dan in uw dagelijkse werk een tijdje uit. Uiteraard geven we bij de proefplaatsing een juiste zitinstructie, zodat u op een verantwoorde manier zit.

 

Wilt u meer weten over proefplaatsing neem dan contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons. maak contact voor meer advies