u bevindt zich hier: Onze Visie

EEN SFEERVOLLE WERKOMGEVING MOTIVEERT.

Uw organisatie wilt een goed resultaat maken. De belangrijkste elementen hiervoor zijn uw mensen. Een sfeervolle werkomgeving zijn mede bepalend voor het plezier en motivatie van deze mensen.

Versluis Kantoorinrichters is gespecialiseerd in het inrichten van kantoren en weet inspelend op marktbewegingen uw wensen te vertalen in een optimale werkomgeving. Deze moet functioneel, mee bewegen met de organisatie en een prettige sfeer uitstralen.

Vanuit deze uitgangspunten kunnen wij inrichtingsvoorstellen realiseren, welke uiteraard volledig voldoen aan de hedendaagse normerings- en ergonomie richtlijnen.  

Onze opdrachtgevers zijn eindgebruikers uit bedrijfleven, zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, architecten en adviesorganisaties.

Door weloverwogen partnerships met Nederlandse producenten en eigen import hebben we een goed afgestemd assortiment en kunnen wij scherpe voorstellen verstrekken.

Tevens werken we samen met externe partijen als verlichting- en stoffeerbedrijven, zodat u indien gewenst turn-key projecten door ons kan laten realiseren.

Naast het inrichten van kantoren kunnen wij met een team van eigen mensen facilitaire ondersteuning/diensten leveren.

Hieronder verstaan wij:

  • Inrichtingsadviezen verstrekken d.m.v. inventarisaties, vlekkenplannen en       indelingstekeningen.
  • Verzorgen van interne verhuizingen.
  • Basis werkplekonderzoek met instructie en juiste installatie van de werkplek.
  • Reparatie en onderhoud van bestaand kantoormeubilair.
  • Bij Verluis kantoorinrichters doet u zaken met mensen. Mensen met veel ervaring en kennis.