u bevindt zich hier: Nieuws > MediaLounge

De veelzijdigheid van Media Lounge

hoog vergaderen: treinbank met hoge tafel en barkrukken   Vario vergaderbank met akoestische demping   Vergaderunits met elektrificatie: stroom en data aansluitingen

treinbank met stopcontacten in de plint

  vergaderrondzit met stroom en data toevoer in de leuning   akoestische unit met stroom en hdmi. Beeldscherm ophangbeugel

 

Treinbanken, wandbanken, vergaderunits en concentratiewerkplekken vallen onder Media Loungen, een nieuw concept voor kantoor, horeca en bedrijfskantines. Het is de ultieme vorm van het nieuwe werken. Lounge meubilair is reeds sinds korte tijd bekend en de populariteit stijgt nog steeds. Lounge meubelen worden  multifunctioneel toegepast als ontvangstmeubel, vergadermeubel en ook als kantinemeubel. Door verdere digitalisering en verdere toetreding van Het Nieuwe Werken worden nieuwe specifieke toepassingen geïntroduceerd, zo zijn deze banken uit te rusten met inbouw stroomvoorziening, USB laders voor telefoons of zelfs data en hdmi aansluitingen. Daarom lenen de vergaderunits zich uitstekend voor montage van een beeldscherm voor het geven van presentaties aan kleine groepen.

 

Versluis Kantoorinrichters regelt voor u maatwerk

Vaak wilt u een treinbank- of vergaderunit opstelling die afgestemd is op de ruimte waarin deze komt te staan. Bij Versluis Kantoorinrichters is dat mogelijk. Wij leveren maatwerk. Eventueel modulair opgebouwd, zodat de banken op locatie kunnen worden gekoppeld. Ook voor de voorzieningen van stroom en data toevoer kunnen wij op uw wensen afstemmen. 

Naast breedtematen kunnen wij ook variëren in hoogte van de banken of units. Vaak wordt een vergaderunit in een hogere variant gekozen, zodat het geluid beter wordt gedempt en meer privacy biedt.

Kies verder de kleur, stoffering en uitvoering die bij u past. Vrijwel iedere stoffering is mogelijk, zelfs de kleuren van uw huistijl of logo. Ook print is mogelijk. Kies voor modern of een klassieke uitstraling, bijvoorbeeld met gecaptioneerde knopen. 

Wij laten de diverse onderdelen daar produceren waar de desbetreffende kennis aanwezig is. Onze monteurs hebben ruime ervaring met inhuizen en plaatsen. Kortom alles wordt voor u geregeld! En dat alles tegen een zeer scherpe prijs.

 

gecapitonneerde rug   kolomtafel en elektrificatie   akoestisch gedempte vergaderbank

treinbank met gecapitonneerde rug voor een chique uitstraling

  vergaderunit met kolomtafel en elektrificatie in de wand   akoestisch gedempte vergaderbank

Media Lounge ervaren

Wij hebben reeds bij vele organisaties en bedrijven oplossingen gerealiseerd. In onze showroom treft u diverse modellen en oplossingen van loungemeubelen. Nu presenteren we met trots ons laatste ontwikkelde model Media lounge meubel in onze showroom. Onze adviseurs kunnen u in onze showroom aan de Rietveldenweg 88 te ’s-Hertogenbosch vele oplossingen tonen, waar wij ook honderden kleurstalen kunnen laten zien. Wij hebben reeds in Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Uden, Oss, Veghel, Utrecht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en vele andere plaatsen Media Lounge meubelen mogen plaatsen. Aarzel niet en vraag informatie aan bel 073 – 8 000 266 of mail naar info@versluisbv.nl.

 

Meer info, vrijblijvende afspraak, of showroom bezichtiging maken

maak een afspraak om gratis een zit sta bureau uit te proberen