u bevindt zich hier: Diensten > Kabelberging

Kabelmanagement

Geen enkele organisatie kan zonder de ICT. De vaste werkplekken zijn voorzien een pc. De flexibele wekplekken zijn vaak ingericht voor de notebook gebruikers. Een bijkomende ontwikkeling is een kluwen aan stroom-, telefonie- en databekabeling op de werk- of vergaderplek. Wanneer hier geen aandacht voor is, kan het extra risico’s met zich meebrengen voor  beschadigingen aan apparatuur, netwerken en struikelgevaar voor de medewerkers. Naast de negatieve uitstraling van de werkomgeving is het in de Arbowet opgenomen dat de kabels goed worden opgeborgen.

Onze servicemedewerkers bundelen de kabels en werkt deze netjes voor u weg. Daar waar notebooks gebruikt worden,installeren we makkelijk toegankelijke data en stroompunten. Ook kunnen wij uw pc onder uw werkplek ophangen, zodat er makkelijker kan worden schoon gemaakt.

Afhankelijk van de situatie zijn onze servicemedewerkers per werkplek 30 minuten bezig. Door een inventarisatie kunnen we u vooraf kunnen we u een prijsopgave aanbieden van arbeidsloon en klein materiaal. Indien u zelf  beschikt over eigen servicemedewerkers kunnen wij u het materiaal leveren.

Voor                                                                                                 Na