u bevindt zich hier: Home

Se Joy dé ergonomische designstoel

 

Thema: zit/ sta werkplekken

 

Volg ons op LinkedIn

Sedus Se Joy nu op voorraad en in de showroom   Gezond werken is afwisselend werken, goed advies krijgt u bij Versluis Kantoorinrichters   Bekijk onze LinkedIn bedrijfspagina en volg ons  
Geraffineerd ontworpen: Strak en fris design, ondersteunend en flexibel Lees meer>   Een afwisselende werkhouding is goed voor uw welzijn. Lees meer over de voordelen   Wekelijks updates met nieuwe producten en alles over ergonomisch werken. Volg ons>

   

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw kantoormeubelen en kantoorinrichting ? Kom langs in onze showroom in 's-Hertogenbosch en laat ons u inspireren !  Hier hebben we naast de algemene kantoormeubelen als bureaustoelen, de grootste presentatie van directie- en vergadermeubelen. Bij Versluis kantoorinrichters is een team van specialisten werkzaam die beschikken over jarenlange know how.

Versluis kantoorinrichters is al 40 jaar importeur voor Nederland van Vario kantoormeubelen.  Vario produceert een compleet  assortiment bureaus, vergadertafels en  unieke kantoor-kasten.

VERSLUIS voor KANTOOR en THUIS 

 

    BEL VOOR INFORMATIE: 073-8000266

of mail info@versluisbv.nl

De showroom van Versluis Kantoorinrichters


Versluis kantoorinrichters is een adviseur in kantoorinrichting met meer dan 60 jaar ervaring. Wij zijn onafhankelijk en geven dus een neutraal advies wat werkelijk het beste bij u past. Wij hebben een uitgebalanceerd assortiment. Ons assortiment is van topkwaliteit fabrikanten.

Wij begeleiden en adviseren het hele proces van kennismaking t/m service jarenlang na levering. Door een uitvoerig inventarisatie komen we tot een op maat gesneden advies, sfeer en beleving die u op uw kantoor wenst.

bel voor meer informatie

 Welkom in onze showroom aan de Rietveldenweg 88

te 's-Hertogenbosch

Openingstijden maandag t/m vrijdag 8.30 uur tot 17.30 uur 

 op afspraak andere tijden of dagen mogelijk. 

genoemde bedragen op onze website zijn ex BTW

Contact opnemen met Versluis Kantoorinrichters