u bevindt zich hier: Onze Visie > HNW

 

Het Nieuwe Werken is.......?

Het Nieuwe Werken is hip: Google geeft maar liefst 6.110.000 resultaten bij een zoekopdracht naar Het Nieuwe Werken. Er zijn talloze voorbeelden te noemen van bedrijven die als doel hebben om het nieuwe werken te faciliteren. Dit zijn vooral bedrijven in de data- en telecommunicatie of adviesbureaus op het gebied van Human Resource Management  ( HRM )of Communicatie.

Het Nieuwe Werken is ...... Communicatie!

Er zijn steeds meer mogelijkheden in de ICT. Een werknemer overal inloggen, de e-mail checken. Hij/zij heeft toegang tot dezelfde documenten als op de zakelijke werkplek. Het kantoor blijft belangrijk als startpunt, hier worden plannen gemaakt en vindt onderlinge afstemming plaats. Er worden presentaties gegeven en er is gelegenheid om bij te praten, formeel en informeel.

Het gezamenlijke kantoor blijft van essentieel belang, mensen moeten elkaar ook persoonlijk zien en spreken om het werk levendig en interessant te houden.

Het Nieuwe Werken is...... Moderne Kantoorinrichting!

Een werkplek moet voelen als een perfect passende jas, er moet voldoende bewegingsvrijheid zijn en toch comfort en ondersteuning. Het Nieuwe Werken vraagt niet alleen een goed passend bureau met stoel, de hele werkomgeving moet opnieuw bekeken worden. Naast de reguliere werkplek kunnen er lounge werkplekken of ontmoetingsruimtes ontwikkeld worden. Een omgeving die rust uitstraalt bevordert Het Nieuwe Werken door een meer ontspannen sfeer. Medewerkers die flexibel werken zijn niet meer dagelijks op kantoor, daarom kan er volstaan worden met minder werkplekken. Deze werkplekken worden flexibel ingericht met de modernste technieken. Ook komen er bijvoorbeeld stilte of concentratiewerkplekken voor de momenten dat een medewerker hier meer behoefte aan heeft. Wij noemen dit activiteit gerelateerde werkplekken.

Naast de werkplekken op kantoor is er wellicht thuis ook een werkplek, ook hierin adviseren wij uiteraard en kijken we naar de mogelijkheden binnen Het Nieuwe Werken.

Het Nieuwe Werken is ......Versluis!

Wilt u overstappen naar Het Nieuwe Werken? Dit vraagt wellicht slechts kleine aanpassingen binnen de huidige kantoorruimte. Eén van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u langs voor een advies dat past, als een perfecte jas!

Versluis: Altijd klaar voor veranderingen en steeds gericht op de toekomst .

Bel met 073 -8 000 266 of email info@versluisbv.nl.