u bevindt zich hier: Nieuws > HNV

 

Versluis kantoorinrichters introduceert

                                        Het Nieuwe Vergaderen

 

 

Versluis kantoorinrichters heeft al jaren ervaring met het concept inrichting van Het Nieuwe Werken. Wij innoveren deze veranderende werkomgeving continue. HNW heeft ook invloed op de bijbehorende activiteiten, zoals vergaderen. Het kantoor verandert en wordt efficiënter gebruikt.Het is naast een werkomgeving ook een ontmoetingsplaats voor relaties en collega’s. Het Nieuwe Vergaderen:

 Zit/sta vergaderen.

Het is bewezen dat staand vergaderen efficiënter is in tijd en informatie opname beter is.  Mensen zijn meer geconcentreerd wanneer ze staan.
Voor kort overleg kan dit goed worden toegepast met sta tafels.
Nog beter is wanneer je dit kan afwisselen met zitten en staan. Als importeur van Vario presenteren wij met trots elektrisch verstelbare  zit/sta vergadertafels. Deze zijn in vele vormen, afmetingen en materialen te leveren.
 
 Media Lounge
 
Vergaderen en presenteren in een open werkomgeving is al enigszins bekend. Echter een betaalbare en een uitstekende akoestische oplossing die ook nog eens extra kabelmanagement faciliteiten biedt is uniek. Wij hebben een module ontwikkelt die ten een wand maar in de vrije ruimte toegepast kan worden. Hierdoor kan men werken, vergaderen en presenteren. Stof en kleur zijn uiteraard onbeperkt mogelijk.

 

 
Ontmoeten
 
Naast oplossingen voor vergaderen en presenteren  bieden we ook diverse opstellingen aan om elkaar te ontmoeten. Veelal vind dit informeel plaats en is een lage zit hier geschikt voor. Sinds vorig jaar zijn we importeur van een Portugees fabrikant Guialmi.  Met de zitelementen van In Motion zijn vele varianten te creëren.  
 
 
 
 
 
 
Vanaf 1 juni hebben we een uitgebreide presentatie permanent in onze showroom staan. In deze eerste introductie maand bieden we een aantal modules met extra aantrekkelijke prijzen aan.
 

U bent van hart welkom voor een bezoek aan De Rietveldenweg 88 Den Bosch.

Of bel voor een afspraak met een van onze adviseurs 073 – 8 000 266.